Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Kimi no na Wa is de op één na beste Japanse film

meest verdienende Japanse film

De opwinding rond Kimi no na Wa, de nieuwe film Makoto Shinkai gaat maar door. Het is nu op één na de meest verdienende Japanse film ooit. Welke de eerste is, kun je misschien wel raden. Hoe dan ook kunnen wij niet wachten tot de film in Nederland te zien is. En jij?

Fantastic Beasts and Where to Find Them heeft de nummer 1 positie na 14 weken overgenomen, maar daar stopt de weg naar de top niet. De film heeft al bijna 20 biljoen Yen (165 miljoen Euro) opgeleverd en is film na film voorbij geschoten. Het is nu de 2e meest verdienende film in Japan aller tijden. Wat betreft Japanse films moet Kimi no na Wa alleen ‘Spirited Away’ van Hayao Miyazaki voor zich laten.

Kimi no na Wa werd ook éénmalig gedraaid in de Ierse en Engelse bioscopen:

Kimi no na wa in 85 landen en regio’s!

Daarnaast is het inmiddels uit in China en Australië. Het is afwachten of de film ook in Nederland te zien zal zijn. Het is nog spannend, maar hou deze site in de gaten als je het laatste nieuws over de film wil lezen.

Heb jij de film al gezien (hij was immers uitgelekt :P)? Vertel dan wat je ervan vond!

Meer over Kimi no na Wa en Makoto Shinkai:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: