Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

A Place Further Than the Universe: een levensveranderende reis

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. 18 december 2019

    […] A Place Further Than the Universe: een levensveranderende reis […]

  2. 4 april 2022

    […] Don Glee speelt zich af in IJsland. De film wordt geregisseerd door Atsuko Ishizuka, bekend van A Place Further Than the Universe. Ze schrijft ook het script. Takahiro Yoshimatsu (A Place Further Than the Universe, Hunter x […]

Vermeldingen

  • Star Wars: Visions releasedatum bekend gemaakt – Animeazing.nl
  • 4x anime om te kijken tijdens kerst | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *