Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

4x anime om te kijken tijdens kerst

anime blog feestdagen

Ben je de romantische winter films op tv zat? Ben je alleen met kerst of wil je juist samen met je familie anime kijken? In dit blog heb ik enkele snelle kijktips waarmee je deze kerstdagen hoe dan ook mee doorkomt. Ik zorg ervoor dat alle tips binnen een paar kliks online te kijken zijn. Ben je er klaar voor? Lees dan snel door.

Tokyo Godfathers

Dit is mijn favoriete kerstfilm. Daar bestaat geen twijfel over. Als je deze film nog niet kent, raad ik je aan om daar deze kerst verandering in te brengen. Het is een geweldige film met veel humor en het hart op de goede plek. De film is van de gewaardeerde regisseur Satoshi Kon, die ook de films Paprika en Perfect Blue maakte.

Tokyo Godfathers begint al met een opvallend scenario: drie zwervers vinden op kerstavond een baby en ze gaan op zoek naar de moeder. Het is een simpele verhaallijn, maar geloof me dat de film je een fantastische filmavond hebt hiermee.

De film is via PrimeVideo te krijgen.

Psst, de film staat nu ook nog pontificaal op YouTube (helaas zonder ondertiteling).

Toradora

Deze serie is naar mijn mening één van de leukste romantische komedies. Toradora gaat over een jongen en een meisje die compleet verschillend van elkaar zijn qua karakter, maar langzaam naar elkaar toe groeien. Ondanks de kleurrijke en grotendeels komische serie, heeft de anime ook enkele zeer hartverscheurende momenten. Echt een mooie serie voor de kerstdagen. Ook omdat het zich rond deze periode afspeelt.

De serie staat op Netflix!

A Place Further Than the Universe

Een reis naar Antarctica. Van het idee krijg je het al koud, maar A Place Further Than the Universe is een verrassend warme serie over een groep meisjes die samen hun droom waarmaakt. De serie laat zien dat je ook grote avonturen op aarde kunt meemaken, en je alles kunt bereiken met de juiste instellingen.

Is het een inspirerende anime voor je voornemens voor 2020? Wie weet wel.

Modest Heroes

Studio Ponoc zou je kunnen zien als de opvolger van Studio Ghibli. De nieuwe studio bestaat uit animators die eerder voor Ghibli hebben gewerkt. Deze studio bracht eerder al met succes Mary and the Witch’s Flower uit.

Modest Heroes bestaat uit drie korte films gemaakt door de drie leiders: Hiromasa Yonebayashi, Yoshiyuki Momose en Akihiko Yamashita.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: