Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Star Wars: Visions releasedatum bekend gemaakt – Anime Nieuws Week 26

Nieuws week 26 samenvatting met o.a. Star Wars Visions

Week 26, maandag 28 juni t/m zondag 4 juli. Iedere zondag of maandag verzamel ik het nieuws van de afgelopen week in een blog. Dit is een samenvatting van interessante gebeurtenissen in de anime industrie. Met deze week een nieuwe film van Atsuko Ishizuka, Belle en meer informatie over Star Wars: Visions!

Dit is een nieuwe rubriek waar ik nu nog mee experimenteer. Wil je op de hoogte blijven van het laatste anime nieuws en vind je blogs als dit fijn? Laat dan een reactie achter of like deze post op social media.

Goodbye, Don Glee over avontuur in IJsland

Animatiestudio Madhouse maakte vrijdag een nieuw film project bekend. De originele anime film Goodbye, Don Glee speelt zich af in IJsland. De film wordt geregisseerd door Atsuko Ishizuka, bekend van A Place Further Than the Universe. Ze schrijft ook het script. Takahiro Yoshimatsu (A Place Further Than the Universe, Hunter x Hunter) ontwerpt de personages.

Ishizuka zei dat, “na het bereiken van Antarctica” in A Place Further Than the Universe, ze een kaart opende en naar het tegenovergestelde extreem van Antarctica keek. Het is haar eerste film, die zal gaan over een 15-jarig kind dat op het punt staat om volwassen te worden.

Belle in officiële selectie Cannes

Mamoru Hosoda’s film Belle staat in de Official Selection van Cannes. De film wordt op 15 juli tijdens het Cannes Festival getoond, wat daarmee de wereldpremière is voor Belle. Dit is de eerste keer dat een film van Mamoru Hosoda bij de officiële selectie zit. Zijn vorige film, Mirai, zat in 2018 bij de onafhankelijke selectie van Director’s Fortnite. Belle, of Ryu to Sobakasu no Hime, gaat op 16 juli in première in Japan. In Frankrijk zal de film pas vanaf 29 december te zien zijn. Cinéart gaat de film in Nederland en België uitbrengen. Verdere data zijn nog niet bekend.

De film gaat over de 17-jarige Suzu, die met haar vader in een dorp woont. Jarenlang is ze een schaduw van zichzelf. Op een dag gaat ze “U” in, een virtuele wereld met 5 miljard leden. Daar wordt ze Belle, een wereldberoemde zangeres. Ze ontmoet een mysterieus wezen, met wie ze allerlei avonturen meemaakt.

Star Wars: Visions releasedatum en studio’s onthuld

Afgelopen december werd bekend gemaakt dat Disney van plan was om een Star Wars anime serie te maken. Zaterdag werd de releasedatum en studio’s onthuld tijdens AX Lite. Star Wars: Visions is een serie van korte films, die zich afspelen in de Star Wars universe.

Star Wars: Visions gaat op 22 september in première op Disney+. Bekend werd gemaakt dat deze studio’s meewerken aan het project: Kamikaze Douga, TRIGGER, Production I.G, Geno Studio, Kinema Citrus, Colorido en Science SARU.

Op YouTube en Twitter is zaterdag ook een video geplaatst, waarin Star Wars: Visions in detail wordt besproken.


Like je dit?

Laat het ons weten! Dat kun je doen op verschillende manieren:

Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: