Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

B The Beginning: het begin van chaos

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

3 reacties

 1. Eline schreef:

  Ik heb B: The Beginning nog niet gezien, maar hij staat al sinds ‘ie op Netflix is verschenen op m’n lijstje. Jouw recensie maakt me nog nieuwsgieriger! 🙂

 1. 29 september 2020

  […] dat je weet wat diegene leuk vind om te kijken. Houd iemand van misdaadseries? Dan is Death Note of B The Beginning een goede keuze. Als iemand Marvel films leuk vind, is One Punch Man iets om aan te […]

 2. 12 oktober 2022

  […] zien dat ze serieus zijn over anime. Vooral de ‘echte’ Netflix Original anime zoals B The Beginning en Devilman Crybaby zijn goed ontvangen door anime fans. Er werd veel over gepraat en ik vond […]

Vermeldingen

 • Hero Mask: misdaadserie in anime vorm – Animeazing.nl
 • Hoe leg je anime uit aan je ouders? 5 tips. | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *