Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

MAPPA onthult Chainsaw Man teaser – Anime Nieuws Week 25 2021

Nieuws week 25 2021

Week 25, maandag 21 juni t/m zondag 27 juni. Het leek mij interessant om te experimenteren met een nieuwe rubriek. Een samenvatting van het laatste anime nieuws. Deze week aandacht voor o.a. de nieuwe Gundam film, Words Bubble Up Like Soda Pop en de onthulling van de eerste Chainsaw Man teaser!

Ik garandeer niet dat deze rubriek een blijvertje is, maar zolang ik tijd heb wil ik graag op zondag of maandag deze samenvatting maken. Er is elke dag wel nieuws, dus dan is het fijn als iemand de actualiteiten op een rijtje zet, toch?

Als jij interessant nieuws over anime tegenkomt, wees niet bang om ons op de hoogte te brengen. Twitter, Facebook-bericht of een andere manier… hoe je contact opneemt maakt niet uit. En vergeet niet te liken of te reageren. Hoe meer bijdragen, hoe meer kans dat deze rubriek blijft bestaan!

1 Miljard Yen voor Gundam: Hathaway

Mobile Suit Gundam: Hathaway heeft in 10 dagen tijd meer dan 1 miljard yen opgebracht in de box office. Omgerekend is dat ruim 7,6 miljoen euro. De eerste Gundam film in afgelopen 33 jaar ging op 11 juni in Japan in première en vanaf donderdag 1 juli aanstaande is hij op Netflix te zien.

De film is gebaseerd op de light novel: ‘Mobile Suit Gundam: Hathaway’s Flash’ (1989 – 1990), geschreven door Yoshiyuki Tomino. Het verhaal focust zich op de zoon van Bright Noah, Hathaway Noa, die de terroristische organisatie Mafty leidt. Nu onder de naam Mafty Navue Erin, wordt hij nog steeds achtervolgd door zijn acties uit het verleden.

Bron: ANN;

Words Bubble Up Like Soda Pop vanaf 22 juli op Netflix

Netflix heeft op 22 juni een trailer van Words Bubble Up Like Soda Pop met Engelse ondertiteling gepubliceerd. Volgens de trailer is de film vanaf 22 juli op het streaming platform te zien. Ook de website bevestigd dit en dat betekent dat deze film in Nederland te zien is! De zomerse film is een project van film- en muziekproducent Flying Dog die hiermee het 10-jarige bestaan viert.

Words Bubble Up Like Soda Pop gaat over de jongen Cherry, die het moeilijk vind om te communiceren met andere mensen. Hij ontmoet het meisje Smile, dat haar gezicht achter een masker verstopt. De film wil laten zien hoe woorden en muziek mensen met elkaar kunnen verbinden.

Bron: ANN;

Columbia Pictures bestelt script van Made In Abyss

Schrijver en regisseur Kevin McMullin (Low Tide, 2019) heeft van Columbia Pictures de opdracht gekregen om een script te schrijven die gebaseerd is op de manga Made In Abyss. Dit werd op 25 juni door Deadline bekend gemaakt. Roy Lee en Masi Oka gaan de film produceren. Zij hebben eerder aan de live-action film van Death Note (2017) gewerkt.

Made In Abyss is geschreven en getekend door Akihito Tsukushi dat sinds 2012 wordt gepubliceerd op het digitale platform Web Comic Gamma. In 2017 verscheen een anime serie gebaseerd op de manga. In januari 2020 kwam de film Made In Abyss: Dawn of the Deep Soul en in 2022 wordt een nieuw anime seizoen verwacht.

Bron: Deadline;

MAPPA trakteert met nieuwe projecten en eerste Chainsaw Man teaser!

De Japanse animatiestudio MAPPA bestaat 10 jaar en heeft dat op 27 juni j.l. gevierd met een live event. Het event werd via het YouTube-kanaal van de studio gestreamd. MAPPA werd op 14 juni 2011 opgericht door voormalig medeoprichter en producer van Madhouse, Masao Maruyama. Tijdens het evenement onthulde de studio drie nieuwe projecten.

Een nieuwe anime met de titel takt:op (uitgesproken als ’takt opus’) gaat op 5 oktober in prèmiere. De serie is een origineel project samen met studio Madhouse. Er is ook een film aangekondigd, Alice and Therese’s Illusory Factory, geregisseerd en geschreven door Mari Okada. De film heeft nog releasedatum.

Tenslotte is de eerste teaser getoond van de anime Chainsaw Man, die al in december werd aangekondigd. De serie is gebaseerd op de gelijknamige manga van Tatsuki Fujimoto. Chainsaw Man zal geregisseerd worden door Ryu Nakayama, een jonge talentvolle animator die bijvoorbeeld als episode director aan Jujutsu Kaisen heeft gewerkt. Hiroshi Seko (Attack on Titan Final Season) maakt het script. Kensuke Ushio gaat de soundtrack produceren.

Bron: ANN link 1, link 2, link 3;


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: