Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Deze trailer gaf mij kippenvel! – Children of the Sea release in juni

Children of the Sea trailer

De laatste keer dat ik kippenvel kreeg dankzij een anime, was in de bioscoop toen Your Name uit kwam in Nederland. Dat was niet de eerste keer dat ik de film zag, maar er gebeurt iets magisch wanneer je prachtige animatie op een groot scherm ziet. Nu kreeg ik kippenvel van een klein scherm. De eerste Children of the Sea trailer is uit en ik kan nu niet wachten om die film te zien!

Laat ik beginnen met het tonen van de trailer. Hij kwam gisteren uit en ik moet hem met je delen. Hij ziet er beeldschoon uit! Ga na het kijken van de trailer, vooral ook even verder met lezen van dit artikel. Dan vertel ik jou waar de film over gaat.

Joe Hisaishi maakt de muziek

Je hoorde dit waarschijnlijk al, maar Joe Hisaishi is verantwoordelijk voor de soundtrack van Children of the Sea. Voor onze oren wordt dus al goed gezorgd. Studio 4°C produceert de film met regisseur Ayumu Watanabe (Space Brothers). Kenichi Konishi is de animation director en karakter designer. Die laatste maakte ook de designs voor The Tale of Princess Kaguya en dat kan je ook wel zien in de trailer.

Opgegroeien met zeedieren

De film is gebaseerd op de manga van Daisuke Igarashi. Children of the Sea – of Kaijuu no Kodomo, volgt Ruka wiens ouders werken in een aquarium. In het aquarium ontmoet ze twee mysterieuze jongens die zijn grootgebracht door een doejong (Indische zeekoe): Umi en Sora. Letterlijk ‘zee’ en ‘lucht’. De twee voelen zich net zo aangetrokken tot de zee als zij.

Ruka raakt betrokken bij een mysterie over de verdwijning van de zeedieren.

Zomerhit op de loer?

Het is even geleden dat ik een spontaan blog publiceerde. Ik hou mij stevig vast aan mijn maandag en vrijdag blog routine. Ik kon echter niet wachten met het delen van de trailer. Hopelijk is de film net zo goed als de trailer, maar ik ben alvast razend enthousiast. De tekenstijl ziet er prachtig uit en kan misschien wel de film hit van deze zomer worden.

Children of the Sea komt op 7 juni uit in Japan en later in de Verenigde Staten. Check vooral ook even de mooie officiële website.

Hoop jij ook dat je deze film in de bioscoop kan zien? Laat een reactie achter!

Bozenka (Yasumi)

Oprichter en hoofdredacteur van deze website. Raakt niet uitgepraat over anime. Deelt graag haar mening en kennis met grenzeloos enthousiasme.

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: