Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

My Hero Academia: meeslepende helden anime

Yasumi

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

No Responses

 1. 21 maart 2020

  […] Lees de recensie […]

 2. 18 juni 2020

  […] Lees hier de recensie over MY HERO ACADEMIA (de serie). […]

 3. 25 juni 2020

  […] Lees hier mijn recensie over de anime serie MY HERO ACADEMIA […]

 4. 14 juli 2020

  […] Ken je MY HERO ACADEMIA nog niet? Lees mijn recensie over de serie. […]

 5. 2 juli 2021

  […] De eerste is natuurlijk de studio. Studio Bones heeft de animatie geproduceerd van series zoals My Hero Academia en Fullmetal Alchemist. Ik heb er vertrouwen in dat ze weer iets leuks maken om naar te kijken. Ten […]

 6. 12 september 2021

  […] Dit seizoen ga ik natúúrlijk seizoen 4 van My Hero Academia kijken. Heb je mijn recensie van deze serie al gelezen? […]

 7. 20 januari 2022

  […] Over de serie MY HERO ACADEMIA; […]

 8. 1 maart 2022

  […] zoals Jujutsu Kaisen, Horimiya en Toilet Bound Hanako-kun, maar ook Attack on Titan, My Hero Academia en Dr. Stone zijn nu allemaal op één platform te zien. Hier staat een lijst met de anime series […]

Vermeldingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: