Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Gegege no Kitaro: 50 jaar spookverhalen voor jong en oud

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

3 reacties

  1. Eline schreef:

    Ik was hier al benieuwd naar maar ik ben nu overtuigd: deze serie ga ik binnenkort kijken! ????

  1. 11 maart 2022

    […] Tail soundtrack, maakte hij muziek voor anime zoals: Naruto Shippuden, Sailor Moon Crystal Eternal, Ge Ge Ge no Kitarou en […]

Vermeldingen

  • Drie nieuwe albums met FAIRY TAIL soundtrack = meer dan 200 nummers! – Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *