Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Drie nieuwe albums met FAIRY TAIL soundtrack = meer dan 200 nummers!

Op 16 maart worden drie albums uitgebracht met de Fairy Tail soundtrack van Yasuharu Takanashi. In deze collectie staat alle muziek van de wereldwijd geliefde anime serie Fairy Tail. Ook zijn er in deze collectie character songs en live-uitvoeringen van de schitterende muziek. Dat zijn meer dan 200 tracks!

“FAIRY TAIL ORIGINAL SOUNDTRACK VOL 1” is voor het eerst uitgebracht in januari 2010. De soundtrack is constant populair en groeit het aantal verkopen nog steeds. Het album bevat het beroemde nummer ‘FAIRY TAIL Main Theme’. Het nummer is over de hele wereld geliefd en wordt nog steeds beluisterd.

Yasuharu Takanashi creëerde een zeer uniek symfonisch geluid. Het is een mix van zware geluiden gebaseerd op metal en Keltische muziek.

Wie is Yasuharu Takahashi?

Yasuharu Takahashi is een muzikant die de specialiteit heeft van het creëren van zware en glorieuze geluiden. Zijn unieke geluid combineert hardrock en orkest. Waarbij zijn belangrijkste inspiratiebron voor muziek in de rock ligt.

Behalve de Fairy Tail soundtrack, maakte hij muziek voor anime zoals: Naruto Shippuden, Sailor Moon Crystal Eternal, Ge Ge Ge no Kitarou en meer.

Hij is zeer actief geweest in het buitenland en won de JASRAC International Awards in 2013, 2014, 2017, 2020 en 2021.

FAIRY TAIL SOUNDTRACK ARCHIVES

Het eerste album is een collectie van alle soundtracks van Fairy Tail. De collectie bestaat uit:

  • “VOL.1” (uitgebracht in 2010);
  • “VOL.2” (uitgebracht in 2010);
  • “VOL.3” (uitgebracht in 2011);
  • “VOL.4” (uitgebracht in 2013) geremasterd in 2017;
  • “Niet uitgebrachte muziekcollectie” (geremasterd in 2022).

Deze collectie heeft in totaal 181 nummers, welke gemaakt zijn door Yasuharu Takanashi. Alle werken zijn digitaal geremasterd. Ook bevat het album 30 nummers die nog nooit eerder op cd zijn opgenomen. Daaronder een demoversie van ‘FAIRY TAIL Main Theme’.

Het album “FAIRY TAIL ORIGINAL SOUNDTRACK VOL. 4” bevat 49 achtergrondnummers voor “FAIRY TAIL” en is nu voor het eerst beschikbaar via abonnementsdiensten. Deze 49 nummers stonden oorspronkelijk op de cd die in 2013 is uitgebracht. Het is de bedoeling dat de soundtrack in hoge resolutie wordt uitgebracht.

CHARACTER SONGS COLLECTION

Het album, “FAIRY TAIL CHARACTER SONGS COLLECTION” bevat 20 karakternummers die rond dezelfde periode zijn gemaakt. De twee nummers zijn nu toegevoegd als nieuwe nummers voor de “FAIRY TAIL ORIGINAL SOUNDTRACK VOL. 4” zal voor het eerst beschikbaar zijn via abonnementsdiensten.

Klik hier voor meer informatie over dit album.

FAIRY TAIL LIVE, Music Festival of the Dragon King

Het laatste album bevat nummers van de liveshow uit 2019. “FAIRY TAIL LIVE, Music Festival of the Dragon King 2019”. Op dit festival werden alleen Fairy Tail nummers uitgevoerd. Het vond plaats op 28 september 2019 in Shinjuku ReNY. Voor deze release is het geluid van het liveoptreden digitaal hersteld.

Klik hier voor meer informatie over dit album.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: