Your name theme Radwimps

RADWIMPS de band achter de Your Name soundtrack

Begin elke maandag goed aan de nieuwe school- of werkweek met anime intro’s of outro’s bij het ontbijt of tijdens je reis met het openbaar vervoer. Ieder maandagochtend staat een nieuwe muziek video voor je klaar, met als je verder klikt wat achtergrond informatie als je dat interessant vind! Deze week: de Your name soundtrack van Japanse rockband RADWIMPS.

RADWIMPS is een populaire Japanse rockband die al sinds 2003 actief is. In 2006 braken ze door met hun album ‘Radwimps 4: Okazu no Gohan’. De singles ‘Order Made’ en ‘Dada’ stonden op nummer 1 in de Oricon chart (de Japanse Top 40). Ze wonnen ook een aantal awards, waaronder de Japanse MTV awards.

Your name soundtrack is volledig door Radwimps gecomponeerd.

De single ‘Zen zen zense’ is één van de nummers in de soundtrack voor de nieuwe film van Makoto Shinkai. Het kwam uit op 24 augustus, maar dat niet alleen. Radwimps componeert meer dan 20 tracks voor de soundtrack van de film.

De opwinding voor Kimi no Na wa is ongekend. Veel Nico Nico artiesten hebben sinds dien dit en andere nummers uit de soundtrack gecoverd. Dat zegt natuurlijk wel wat!

Het complete album staat op Spotify

Yasumi

Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!

1 reactie

  1. Calista schreef:

    De opening van Amnesia, die is echt leuk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.