Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Flavors of Youth: de smaak van de jeugd die maakt wat je vandaag bent

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

2 reacties

  1. Eline schreef:

    Goede review. Ik ben het met je eens dat de film minder impact maakt als je de films van Makoto Shinkai kent. Toch vond ik het fijn om weer eens een Shinkai-achtige film te kijken want de animatie is om je vingers bij af te likken (hehe). 😉

  1. 24 mei 2021

    […] Flavors of Youth heb je drie verhalen in één film. De verhalen gaan over het stadsleven in China. Eén over de […]

Vermeldingen

  • Welke films met Nederlandse ondertiteling moet je zien? | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: