Your Name is meeslepend en adembenemend mooi

4 reacties

  1. N00bie schreef:

    Even een vraagje, ik kijk niet zoveel anime’s maar ben wel een filmliefhebber. Had nog nooit van deze film gehoord maar ga hem nu wel zeker in de bioscoop kijken. Ik vind het alleen zelf prettig om de film ook op bluray/dvd te hebben. Nou zag ik al dat je via een aantal webshops de geimporteerde versie kunt kopen. Komt er ook nog een Nederlandse release? Dus dat de film hier ergens in de winkel te koop is? Ik heb geen idee hoe dat meestal gaat met buitenlandse films

  2. Nostra schreef:

    Een titel die ik ook een 10 gegeven heb. Prachtig verhaal met heel veel onverwachte momenten. Ik was er stil van. Zeker ook heel mooi getekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.