Your Name is meeslepend en adembenemend mooi

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

4 reacties

 1. N00bie schreef:

  Even een vraagje, ik kijk niet zoveel anime’s maar ben wel een filmliefhebber. Had nog nooit van deze film gehoord maar ga hem nu wel zeker in de bioscoop kijken. Ik vind het alleen zelf prettig om de film ook op bluray/dvd te hebben. Nou zag ik al dat je via een aantal webshops de geimporteerde versie kunt kopen. Komt er ook nog een Nederlandse release? Dus dat de film hier ergens in de winkel te koop is? Ik heb geen idee hoe dat meestal gaat met buitenlandse films

  • Yasumi schreef:

   Ik durf bijna te wedden van wel. Ik heb hier nog geen informatie over kunnen vinden, maar ik hou het al een tijdje in de gaten. Zodra de Nederlandse dvd release er is zal ik dat hier op de site melden 😉

 2. Nostra schreef:

  Een titel die ik ook een 10 gegeven heb. Prachtig verhaal met heel veel onverwachte momenten. Ik was er stil van. Zeker ook heel mooi getekend.

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: