Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Your Name is meeslepend en adembenemend mooi

Yasumi

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

4 reacties

 1. N00bie schreef:

  Even een vraagje, ik kijk niet zoveel anime’s maar ben wel een filmliefhebber. Had nog nooit van deze film gehoord maar ga hem nu wel zeker in de bioscoop kijken. Ik vind het alleen zelf prettig om de film ook op bluray/dvd te hebben. Nou zag ik al dat je via een aantal webshops de geimporteerde versie kunt kopen. Komt er ook nog een Nederlandse release? Dus dat de film hier ergens in de winkel te koop is? Ik heb geen idee hoe dat meestal gaat met buitenlandse films

  • Yasumi schreef:

   Ik durf bijna te wedden van wel. Ik heb hier nog geen informatie over kunnen vinden, maar ik hou het al een tijdje in de gaten. Zodra de Nederlandse dvd release er is zal ik dat hier op de site melden 😉

 2. Nostra schreef:

  Een titel die ik ook een 10 gegeven heb. Prachtig verhaal met heel veel onverwachte momenten. Ik was er stil van. Zeker ook heel mooi getekend.

Vermeldingen

 • Yasumi
 • Yasumi
 • N00bie
 • Nostra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: