Fruits Basket: stralende remake van een geliefde shoujo klassieker

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

No Responses

  1. 9 februari 2021

    […] Romantische anime zijn er genoeg. Schattige, idealistische koppels die je laten dromen. Shoujo is het totale tegenovergestelde van shounen. Waar actie en avontuur het populairst is bij jongens, zoeken meisjes liever naar schattigheid en liefde. Natuurlijk is dit generalisatie, maar je ziet op die manier vrij snel voor welke doelgroep een anime bedoeld is. Dus zoek je naar romantische anime films of series? Let op het genre shoujo! Voorbeelden van shoujo anime series zijn Yona of the Dawn en Fruits Basket. […]

  2. 17 april 2021

    […] zet ik nooit sequels op deze lijst, maar voor Fruits Basket maak ik dit keer een uitzondering. Want damn, wat is het toch een mooie serie. Het is mijn […]

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: