Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Fruits Basket: stralende remake van een geliefde shoujo klassieker

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

3 reacties

 1. 9 februari 2021

  […] Romantische anime zijn er genoeg. Schattige, idealistische koppels die je laten dromen. Shoujo is het totale tegenovergestelde van shounen. Waar actie en avontuur het populairst is bij jongens, zoeken meisjes liever naar schattigheid en liefde. Natuurlijk is dit generalisatie, maar je ziet op die manier vrij snel voor welke doelgroep een anime bedoeld is. Dus zoek je naar romantische anime films of series? Let op het genre shoujo! Voorbeelden van shoujo anime series zijn Yona of the Dawn en Fruits Basket. […]

 2. 17 april 2021

  […] zet ik nooit sequels op deze lijst, maar voor Fruits Basket maak ik dit keer een uitzondering. Want damn, wat is het toch een mooie serie. Het is mijn […]

 3. 26 februari 2022

  […] Fruits Basket: stralende remake van een geliefde shoujo klassieker […]

Vermeldingen

 • AnoniemAnoniem
 • AnoniemAnoniem
 • AnoniemAnoniem
 • NieR Automata anime aangekondigd! – Animeazing.nl
 • Anime Preview Spring 2021: welke anime moet je kijken | Animeazing.nl
 • AnoniemAnoniem
 • 5x romantische anime films voor Valentijn | Animeazing.nl
 • AnoniemAnoniem
 • AnoniemAnoniem
 • AnoniemAnoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *