Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

NieR Automata anime aangekondigd & ander kort anime nieuws #Week8

Zoals je de afgelopen tijd hebt kunnen zien, probeer ik meer nieuws uit de anime wereld te publiceren. Er zijn elke dag allerlei aankondigingen en ontwikkelingen. Soms is er te weinig nieuws om één artikel te vullen, dus wil ik experimenteren met wekelijkse posts! Dus in dit eerste bulletin de aankondiging van een NieR Automata anime en ander kort nieuws!

Woensdag 23 februari werd een NieR Automata anime aangekondigd. De populaire PlayStation 4 game van SquareEnix en Platinum game wordt als volgt beschreven:

“NieR Automata vertelt het verhaal van de androïden 2B, 9S en A2 en hun strijd om het door machtige machines overspoelde dystopie terug te veroveren. De mensheid is van de aarde verdreven door mechanische wezens uit een andere wereld. In een laatste poging om de planeet terug te veroveren, stuurt het menselijke verzet een troepenmacht van androïde soldaten om de indringers te vernietigen. Nu woedt er een oorlog tussen machines en androïden… Een oorlog die spoedig een lang vergeten waarheid over de wereld zou kunnen onthullen.”

De anime gaat nu in productie. Er zijn verder nog geen details zoals staff en datums bekend.

Fruits Basket Prelude film op nummer 1 in Japan!

Fruits Basket Prelude ging op vrijdag 18 februari in première en stond dat weekend op nummer 1 in de Japanse ‘mini-theater ranking’. De film draait in 25 filmtheaters in Japan. In de eerste vier dagen bracht de film 55 miljoen yen (ruim 400.000 euro) op.

De film bevat de Kyо̄ko to Katsuya no Monogatari (Kyо̄ko and Katsuya’s Story) anime die zich concentreert op het achterverhaal van Tohru’s ouders Kyoko en Katsuya, die de 2019-2021 serie niet heeft aangepast. De film bevat ook scènes die speciaal door de oorspronkelijke mangaka Natsuki Takaya zijn geschreven voor de film. De nieuwe scènes beelden gebeurtenissen na het het verhaal van de TV anime.

Update 12/10/2022:

Fruits Basket Prelude is nu te streamen op Crunchyroll. Ook in Nederland!

Nieuwe Spice & Wolf anime aangekondigd

Op vrijdag 25 februari werd een nieuwe Spice & Wolf anime aangekondigd. De officiële website van de serie publiceerde een video met de bekendmaking dat er groen licht is gegeven voor een anime productie. Spice & Wolf is oorspronkelijk een light novel geschreven door Isuna Hasekura. Tussen 2008 en 2009 verscheen een anime met twee seizoenen.

Beschrijving van de light novel gaat als volgt:

“Het leven van een reizende koopman is eenzaam, een feit waar Kraft Lawrence goed mee bekend is. Zwervend van stad naar stad met alleen zijn paard, wagen en wat er maar op zijn pad komt, heeft de marskramer zich aardig in zijn routine genesteld. Totdat Lawrence een wolfgodin slapend in zijn wagen aantreft. Holo, in de gedaante van een aantrekkelijk meisje met wolvenoren en een staart, heeft genoeg van het verzorgen van de oogst op het platteland. Ze sluit een overeenkomst met de koopman om hem de sluwheid van “Holo de Wijze Wolf” te lenen om zijn winst te verhogen, in ruil voor haar mee te nemen op zijn reizen. Welke zakenman kan zo’n aanbod afslaan? Lawrence leert echter al snel dat het hebben van een oude godin als reisgenoot een beetje een gemengde zegen kan zijn. Zal dit wolfmeisje te wild blijken te zijn om te temmen?”

Meer nieuws?

Zoals eerder gezegd is dit een probeersel. Wil je meer van dit? Laat vooral weten dat je dit artikel leuk vond! Je kunt reacties achterlaten, of deze post liken op Facebook of Twitter. Zo weet ik dat jij hier wat aan hebt.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: