Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Fullmetal Alchemist Brotherhood: coolste anime ooit?

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

3 reacties

  1. Buba Bent schreef:

    Ik vind het geweldig dat je zo veel moeite steekt in deze website! Jullie werken zo ontzettend hard! Woaw! Respect!!! Ben blij dat ik deze site perongelijk gevonden heb! >-<

  1. 24 september 2021

    […] is amper te geloven dat veel van deze personages in Brotherhood nog cooler blijken dan ze al zijn in deze serie. Een heel groot verschil zijn de Homunculi. Ergens […]

Vermeldingen

  • Fullmetal Alchemist (2003) nog de moeite waard? - Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *