Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Fullmetal Alchemist (2003) de moeite waard om te kijken?

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

4 reacties

 1. 16 februari 2020

  […] ‘Studio Bones’ al genoeg. Drie van mijn favoriete shounen zijn ook door hen gemaakt: Fullmetal Alchemist, Noragami en Soul Eater. Dit wil niet zeggen dat de studio perfect is, maar ik herken in al deze […]

 2. 12 september 2021

  […] de studio. Studio Bones heeft de animatie geproduceerd van series zoals My Hero Academia en Fullmetal Alchemist. Ik heb er vertrouwen in dat ze weer iets leuks maken om naar te kijken. Ten tweede is de anime […]

 3. 24 september 2021

  […] met mijn enige kritiek op Brotherhood. In de eerste pakweg 20 afleveringen wordt bijna de helft van de originele Fullmetal Alchemist serie herhaald. Dat is veel informatie gepropt in kortere tijd. Alle belangrijke […]

 4. 18 juni 2023

  Welke soorten anime zijn er?

Vermeldingen

 • Bozenka
 • Fullmetal Alchemist Brotherhood: coolste anime ooit? - Animeazing.nl
 • Anime Preview Zomer 2021: 7 anime die je moet zien! - Animeazing.nl
 • My Hero Academia: niet iedereen is gelijk, maar iedereen kan een held zijn | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *