Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Seven Deadly Sins: Revival of the Commandments

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. 27 november 2020

    […] SEVEN DEADLY SINS Seizoen 2; […]

  2. 3 maart 2021

    […] anime Seven Deadly Sins zorgt van begin tot eind voor uitstekend vermaak. Er is ook al een tweede seizoen! Met deze serie heb ik mij niet hoeven […]

Vermeldingen

  • Seven Deadly Sins: deze anime is géén zonde | Animeazing.nl
  • SEVEN DEADLY SINS: PRISONERS OF THE SKY | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.