Seven Deadly Sins seizoen 2 anime review

Seven Deadly Sins: Revival of the Commandments

Seven Deadly Sins: Revival of the Commandments verolgt het verhaal van Elizabeth, Melodias en de andere leden van de ‘zeven hoofdzonden’. In dit seizoen ontmoeten we de Tien Geboden. Deze keer stellen ze niet de tien regels van God voor, maar tien demonen. Zij zouden zelfs sterker zijn dan Melodias. Het gevaar is dus nog lang niet geweken!

De actiescènes in deze serie blijven een genot om naar te kijken. De kracht die de Deadly Sins en de Ten Commandments hebben, spat werkelijk van het scherm. Wat ik ook wel fijn vind, is dat er in dit seizoen een beetje nuance wordt gegeven aan de kracht van Melodias en de anderen. Zelfs met goddelijke krachten, zijn ze niet onaantastbaar. Daarnaast krijgen we een blik op het verleden van Meliodas, dat zeker nog voor interessante ontwikkelingen gaat zorgen in de toekomst.

Lees mijn recensie over seizoen 1 eerst, als je Seven Deadly Sins nog helemaal niet gezien hebt! Het is tof!

Liefde bloeit tussen de Seven Deadly Sins!

Voor de mensen die graag wat meer romantiek in shounen series zou willen zien, mag Seven Deadly Sins zeker niet overslaan. Seizoen 2 trakteert op een aantal hoogtepunten tussen Melodias en Elizabeth. En niet alleen dat! Liefde bloeit ook tussen een aantal andere personages.

De productie is nog steeds ontzettend sterk. Ik ben nog steeds geen liefhebber van de karakterdesigns – met name de ogen niet – maar het went. Daarnaast is de animatie gewoon weer prima.

Revival of the Commandments voorspelbaar

Het enige dat ik jammer vind, is dat Seven Deadly Sins voorspelbaarder wordt. Het is een hele meeslepende serie en dat vind ik fijn. Maar het doet niets nieuws vergeleken met andere shounen series. Revival of the Commandments is een geslaagd seizoen voor de ontspanning.

TLTR

Overall
8.2/10
8.2/10
 • Verhaal - 7/10
  7/10
 • Personages - 8/10
  8/10
 • Animatie & tekenstijl - 8/10
  8/10
 • Geluid & soundtrack - 9/10
  9/10
 • Amusement - 9/10
  9/10

Trailer


Like je anime reviews?

Op deze lijst staan alle recensies die tot nu toe op deze website zijn verschenen.

Blijf op de hoogte!

Yasumi

Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!

No Responses

 1. vrijdag, 27 november 2020

  […] SEVEN DEADLY SINS Seizoen 2; […]

 2. woensdag, 3 maart 2021

  […] anime Seven Deadly Sins zorgt van begin tot eind voor uitstekend vermaak. Er is ook al een tweede seizoen! Met deze serie heb ik mij niet hoeven […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.