Seven Deadly Sins seizoen 2: strijd tussen goddelijke krachten

De zeven hoofdzonden zijn terug! Seven Deadly Sins seizoen 2 staat inmiddels op Netflix en ik heb natuurlijk deze gelijk gekeken. Hier is eindelijk mijn recensie over het vervolg van deze leuke anime serie!

Seven Deadly Sins volgt het verhaal van Elizabeth, Melodias en de andere leden van de ‘zeven hoofdzonden’. In dit seizoen ontmoeten we de Tien Geboden. Deze keer stellen ze niet de tien regels van God voor, maar tien demonen. Zij zouden zelfs sterker zijn dan Melodias. Het gevaar is dus nog lang niet geweken!

Lees mijn recensie over seizoen 1 eerst, als je Seven Deadly Sins nog helemaal niet gezien hebt! Het is tof!

De actiescènes in deze serie blijven een genot om naar te kijken. De kracht die de Deadly Sins en de Ten Commandments hebben, spat werkelijk van het scherm. Wat ik ook wel fijn vind, is dat er in dit seizoen een beetje nuance wordt gegeven aan de kracht van Melodias en de anderen. Zelfs met goddelijke krachten, zijn ze niet onaantastbaar. Daarnaast krijgen we een blik op het verleden van Meliodas, dat zeker nog voor interessante ontwikkelingen gaat zorgen in de toekomst.

Liefde bloeit tussen de Seven Deadly Sins!

Voor de mensen die graag wat meer romantiek in shounen series zou willen zien, mag Seven Deadly Sins zeker niet overslaan. Seizoen 2 trakteert op een aantal hoogtepunten tussen Melodias en Elizabeth. En niet alleen dat! Liefde bloeit ook tussen een aantal andere personages.

De productie is nog steeds ontzettend sterk. Ik ben nog steeds geen liefhebber van de karakterdesigns – met name de ogen niet – maar het went. Daarnaast is de animatie gewoon weer prima.

Seven Deadly Sins seizoen 2 voorspelbaar, maar blijft leuk!

Het enige dat ik jammer vind, is dat het een vrij voorspelbare serie is. Het is een typische shounen serie en brengt weinig verrassingen mee. Dat deert gelukkig niet de pret. Ook Seven Deadly Sins seizoen 2 is een ontzettend leuk. Een geslaagde anime!

TLTR

Overall
8.8/10
8.8/10
 • Verhaal - 8/10
  8/10
 • Personages - 9/10
  9/10
 • Animatie & tekenstijl - 8/10
  8/10
 • Geluid & soundtrack - 9/10
  9/10
 • Amusement - 10/10
  10/10

Trailer


Vind je dit leuk?

Laat het ons weten! Dat kun je doen op verschillende manieren:

No Responses

 1. vrijdag, 27 november 2020

  […] SEVEN DEADLY SINS Seizoen 2; […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.