Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

THE GOD OF HIGH SCHOOL brengt actie op topniveau

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. 18 mei 2021

    […] regisseur, die hiervoor de leiding had over de productie van Garo: Vanishing Line (2017) en The God of High School (2019). Dit legt de lat voor iedere anime die ze maken ontzettend hoog. De hype rond Jujutsu Kaisen […]

  2. 23 juli 2021

    […] Lees meer in mijn recensie over The God of High School. […]

Vermeldingen

  • 24 Gave Anime over een Olympische Sport #Tokio2020 | Animeazing.nl
  • Jujutsu Kaisen: het toppunt van shounen anime? | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *