Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

TOWER OF GOD: waarvoor klim jij naar de top?

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

1 reactie

  1. 28 oktober 2020

    […] GOD OF HIGH SCHOOL vond ik veel leuker dan de vorige Webtoon adaptatie die ik heb gezien, Tower of God. Het is precies zo’n actieserie waarbij je al je zorgen bij opzij kunt zetten. Geniet van actie […]

Vermeldingen

  • THE GOD OF HIGH SCHOOL brengt actie op topniveau | Animeazing.nl
  • AnoniemAnoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: