Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Berserk 2016 is de moeite waard!

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. 20 november 2020

    […] Lees hier meer over Berserk 2016/2017 […]

  2. 21 mei 2021

    […] Berserk 2016 is de moeite waard!; […]

Vermeldingen

  • Berserk schrijver en tekenaar Kentaro Miura overleden | Animeazing.nl
  • Is Berserk te vergelijken met Game of Thrones? | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *