Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Magic The Gathering anime music video uitgebracht

Heb jij hem al gezien? Er is een super coole Magic The Gathering anime muziek video uitgebracht! De geanimeerde videoclip is een reclame voor “Kamigawa Neon Dynasty”, een nieuw product dat op 18 februari is uitgebracht. Een van de beste anime studio’s heeft eraan gewerkt.

“Kamigawa Neon Dynasty” is het nieuwste product van het strategische trading card spel “Magic: The Gathering”. Het spel heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen spelers en fans.

“Scratch” is een nieuw nummer van TK from Ling tosite sigure. De muziek video die op 16 februari op YouTube is uitgebracht, is al meer dan een miljoen keer bekeken. TK is bekend dankzij de Tokyo Ghoul theme song “unravel”.

Magic The Gathering anime door WIT Studio

In de op het feodale Japan geïnspireerde verre toekomst van “Kamigawa”, toont de animatie het verhaal van de “band” tussen de twee hoofdpersonages “Kaito Shizuki” en “The Wandering Emperor”.

De animatieproductie is verzorgd door WIT STUDIO, bekend van Attack on Titan, Ranking of Kings en nog veel meer.

Wat is Magic The Gathering?

“Magic: The Gathering” is in 1993 in de Verenigde Staten gecreëerd. Het is bedacht door de wiskundige Richard dGarfield. Magic is uitgegeven in 11 verschillende talen in meer dan 70 verschillende landen, met meer dan 40 miljoen fans en spelers.

Het doel van Magic is om te winnen door aan de overwinningsvoorwaarden te voldoen, zoals het oproepen van krachtige wezens en het trekken van krachtige toverspreuken die het leven van je tegenstander tot nul kunnen reduceren. Doordat er het hele jaar door nieuwe kaartensets worden uitgebracht, verandert de omgeving van het spel voortdurend.

Kamigawa Neon Dynasty

De nieuwste set* is een tribute set die het verhaal uitbeeldt van 2000 jaar na het “Kamigawa” blok van “Champions of Kamigawa”, “Betrayers of Kamigawa” en “Saviors of Kamigawa”, uitgebracht in 2004 en 2005. Deze vorige set met wezens als samurai en ninja met de vaardigheden als Bushido en Ninjitsu is ook populair onder de Japanse fans.

Er zijn showcase-kaarten verkrijgbaar, nieuw getekend door drie beroemde Japanse kunstenaars. Manga artiest Tetsuo Hara (Fist of the North Star), art director Yoji Shinkawa (Metal Gear) en illustrator Katsuya Terada.

Dubbele single TK samen met Koshi Inaba

Op 16 maart komt er de dubbele single “As long as I love / Scratch” uit. Het is een samenwerking tussen TK en Koshi Inaba van B’z.

Deze samenwerking is ontstaan uit TK’s sterke respect voor B’z. “Ik bleef altijd op mijn kamer, constant B’z spelend op mijn gitaar” vertelt TK over de invloed die de band op hem had. Om het 10-jarig jubileum van TK’s soloproject af te sluiten, stuurde hij Koshi Inaba een demo en werd het project werkelijkheid.

Koshi Inaba vertelt over de samenwerking: “Op het moment dat ik naar de eerste demo luisterde, verdwenen al mijn twijfels, en liet ik het momentum van TK’s creativiteit de overhand nemen,”.

Klik hier om te zien waar je de single vanaf 16 maart kunt streamen.

Wie is TK?

TK is de frontman, zanger en gitarist van Ling tosite sigure. De band werd bekend in 2012 dankzij het nummer “abnormalize”. Dat nummer is gebruikt als theme song voor de anime PSYCHO-PASS. In zijn solo project “TK from Ling tosite sigure” probeert hij zich op een breder schaal uit te drukken.

In 2014 is het nummer “unravel” uitgebracht. Afgelopen november is het 5-jarige jubileum van Spotify in Japan gevierd. Daarbij stond het nummer op de eerste plaats in de ranglijst “meest afgespeelde Japanse nummers overzee”. Het zal binnenkort een totaal van 200 miljoen streams bereiken en heeft een grote reputatie in het buitenland, vooral in Europa en de Verenigde Staten.

Officiele website van TK.

TK op Twitter: @sigure_official

Wie is Koshi Inaba?

Koshi Inaba debuteert met B’z in 1988. Hij is de zanger en schrijft alle teksten. In 1997 brengt hij zijn eerste soloalbum “Magma” uit, waarvoor hij alle muziek schrijft, componeert en arrangeert. Met zijn gevarieerde sound, teksten die zijn persoonlijke kant laten horen, en de overweldigende maar delicate zang, vestigde hij zijn identiteit als Koshi Inaba de muzikant.

Parallel aan alle creatieve en concertactiviteiten van B’z houdt Inaba sinds 2004 solotournees onder de titel “en”, een woord dat hij koestert in zijn soloproject. Sinds 2017 werkt hij ook samen met gitarist Stevie Salas om twee albums uit te brengen als INABA / SALAS.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: