Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

MY HERO ACADEMIA Movie 3: World Heroes Mission recensie

Hoera! We mogen eindelijk weer naar de bioscoop en hoe fijn is het dan, dat er ook meteen weer een anime film op het programma staat. My Hero Academia World Heroes Mission verschijnt in Nederland (27 januari) en België (26 januari) in de bioscoop. Ik heb de film gezien en wil graag mijn mening met je delen!

Eigenlijk zou er geen derde My Hero Academia film komen, maar de makers hebben zich kennelijk bedacht. In deze film bezoeken de helden een fictief Europees land. Deku wordt verdacht van moord. Zie jij het al voor je?! Ik heb erg moeten lachen om deze film.

Waar gaat World Heroes Mission over?

Wanneer een sekte van ‘anti-Quirck’ terroristen een stad verwoest door een gas vrij te laten dat de krachten van de mensen op hol doet slaan, verspreiden de grootste helden van Japan zich over de hele wereld in een poging de leider te vinden en hem voor het gerecht te brengen. Als deel van het Endeavor-team reizen Deku, Bakugo en Todoroki naar de Europese natie Otheon. Deku raakt betrokken bij een misgelopen juwelenroof en wordt plotseling verdacht van massamoord. Als crimineel moet hij op de vlucht voor zowel de politie van Otheon als de terroristen.

Algemene info over World Heroes Mission

De animatie van My Hero Academia World Heroes Mission wordt wederom geproduceerd door Studio Bones. Verder bestaat de staff voor de film uit:

Waarom zou je deze anime moeten kijken?

Als je al een fan bent van My Hero Academia, dan mag je deze film zeker niet missen. Naar mijn mening is het de leukste film. Two Heroes en Heroes Rising waren ook goed, maar hier had ik meer plezier van.

World Heroes Mission voelt op sommige momenten aan als een Spiderman film, zeker met Deku’s nieuwste vaardigheid. De animatie is uitstekend met veel dynamiek. Mijn favoriete scène is de achtervolging aan het begin van de film, maar ook de gevechten zijn sterk. Aan actie geen gebrek in deze film. Maar ook de montage in het midden van de film is mooi gedaan. Cliché of niet, het werkt voor dit verhaal.

Het voor de film exclusieve personage Rody Soul vind ik een schatje. Hij is grappig en zijn achtergrond is interessant. Hij zou van mij best een plaatsje in de serie mogen krijgen.

Waarom zou je deze anime niet moeten kijken?

Als je seizoen 5 van My Hero Academia nog niet gezien hebt, bevat deze film wat spoilers. Hoewel de film niet belangrijk is voor het verhaal van de serie, kan Deku bijvoorbeeld iets wat in seizoen 5 een totale verrassing is. Het beste is als je het 5de seizoen dus eerst ziet voordat je de film kijkt. Het 4e en 5e seizoen zijn beide te zien op Crunchyroll!

Verder vind ik dat de trailer en titel van de film de indruk geven dat je alle top helden overal in de wereld ziet vechten. Echter, beperkt World Heroes Mission zich tot één land waar het verhaal zich hoofdzakelijk plaatsvind. Daarnaast focust de film zich op Deku, Todoroki en Bakugo. Het verhaal is nog steeds leuk, maar als je actie van andere de andere MHA helden verwacht kan deze film teleurstellen.

TLDR

Overall
7.6/10
7.6/10
 • Verhaal - 7/10
  7/10
 • Personages - 8/10
  8/10
 • Animatie & tekenstijl - 8/10
  8/10
 • Geluid & soundtrack - 7/10
  7/10
 • Amusement - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Trailer

Conclusie

Als bioscoopfilm is World Heroes Mission een zeer goede film. De animatie is zoals je verwacht van Studio Bones. Ze missen een beetje de kans om wereldwijd verschillende coole helden te laten vechten. Maar aan de andere kant zit het verhaal van de film toch goed in elkaar, met sterke regie.

My Hero Academia World Heroes Mission is vanaf 26 januari te zien. Een overzicht van bioscopen kun je hier vinden.

Ik zou zeggen, ga lekker naar de film want dit is ook de eerste keer in lange tijd dat we weer mogen! Hoe meer mensen gaan, hoe groter de kans is dat meer anime bij ons te zien is.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: