Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

One Piece Stampede te kijken via Video On Demand

One Piece Stampede bioscoop première

Jammer genoeg was het piraten feest met One Piece Stampede kortstondig. De anime film was snel uit de bioscoop verdwenen. Die stomme Corona!!! Maar niet getreurd, sinds dit weekend is One Piece Stampede via Video On Demand te zien. Onder andere bij Pathé Thuis, iTunes en Rakuten!

De veertiende film naar de bekende en populaire Japanse manga. Een geanimeerde actie- en avonturenfilm van Takashi Otsuka over stoutmoedige zeerovers, een waanzinnige race, wraak en sabotage. De crew van de Straw Hats doet mee aan een race om de schat van Gol D. Roger te vinden. Er is één probleem: een voormalig lid van Roger’s bemanning, Festa, is uit op wraak en saboteert de boel door dodelijke vallen uit te zetten. Alle weddenschappen worden stilgelegd en de meest iconische piraten uit de geschiedenis van One Piece gaan samenwerken in deze ultieme show down, zoals je die nog niet eerder zag!

One Piece: Stampede is een Japanse geanimeerde actie- en avonturenfilm geregisseerd door Takashi Otsuka en geproduceerd door Toei Animation. Het is de veertiende speelfilm van de One Piece filmserie, gebaseerd op de gelijknamige manga geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda. One Piece: Stampede zal het 20-jarig bestaan van deze anime herdenken.

Waar is One Piece: Stampede te kijken?

De film is nu te zien bij Pathé Thuis, iTunes, Videoland, KPN, RakutenTV en MovieMAX. Vanaf 2 april is One Piece: Stampede ook bij Ziggo. De Japanse versie van de film is alleen te zien bij iTunes.

Heel One Piece kijken

Heb je na de film zin in nog meer van One Piece? Sinds kort staat een groot deel van de serie op Crunchyroll!

Bron: persbericht

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

1 reactie

  1. Rachid schreef:

    Helaas niet in het Japans!

Vermeldingen

  • Rachid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: