Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Keep Your Hands Off Eizouken is een liefdesbrief aan animatie

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

 1. 28 juli 2020

  […] release. Ondertussen heeft Masaaki Yuasa alweer twee nieuwe titels uitgebracht, waaronder KEEP YOUR HANDS OFF EIZOUKEN en JAPAN SINKS 2020 (binnenkort volgt daar ook een recensie van). Yuasa is bekend als een […]

 2. 29 december 2020

  […] jaar regisseerde Masaaki Yuasa twee anime series. De eerste was een ode aan anime zelf: Keep Your Hands Off Eizouken. Ik werd zo vrolijk van die serie. Elke aflevering was een feestje van optimisme en creativiteit. […]

Vermeldingen

 • Wat is mijn Anime van het Jaar 2020? | Animeazing.nl
 • AnoniemAnoniem
 • RIDE YOUR WAVE anime film recensie | Animeazing.nl
 • AnoniemAnoniem
 • AnoniemAnoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *