Sarazanmai: connecties zijn kwetsbaar

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

No Responses

  1. 29 december 2019

    […] De serie was een wilde rit van knotsgekke gebeurtenissen. De animatiestijl laat je denken dat je hallucineert, maar ik genoot ervan. Om nog maar te zwijgen van de manier waarop de drie hoofdpersonages transformeren. Magische meisjes zijn niets bij deze de drie jongens. Je mag deze serie wat mij betreft echt niet missen. Nog niet gezien? Lees mijn recensie over de waarin jongens veranderen in kappa na het wegnemen van hun ballen. […]

  2. 12 september 2021

    […] doet altijd een beetje pijn wanneer goede series eindigen zoals Sarazanmai en Dororo (recensie komt binnenkort!). Gelukkig zijn er altijd een paar die overblijven. Ik geniet […]

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: