Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Sarazanmai: connecties zijn kwetsbaar

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

2 reacties

  1. 29 december 2019

    […] De serie was een wilde rit van knotsgekke gebeurtenissen. De animatiestijl laat je denken dat je hallucineert, maar ik genoot ervan. Om nog maar te zwijgen van de manier waarop de drie hoofdpersonages transformeren. Magische meisjes zijn niets bij deze de drie jongens. Je mag deze serie wat mij betreft echt niet missen. Nog niet gezien? Lees mijn recensie over de waarin jongens veranderen in kappa na het wegnemen van hun ballen. […]

  2. 12 september 2021

    […] doet altijd een beetje pijn wanneer goede series eindigen zoals Sarazanmai en Dororo (recensie komt binnenkort!). Gelukkig zijn er altijd een paar die overblijven. Ik geniet […]

Vermeldingen

  • Zomer Anime Preview 2019: coole brandweermannen in Fire Force! - Animeazing.nl
  • 10 anime hoogtepunten van de eeuw 2010 - 2019 | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: