Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

2010 tot 2019 – 10 onvergetelijke anime hoogtepunten van deze eeuw

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

4 reacties

 1. L schreef:

  Hoezo is Alfred J Kwam een anime? Is dat niet een Nederlandse serie gebaseerd op een Nederlands verhaal of verwar ik het nu met een andere animatie? (Kan hoor, ik heb er veel gezien)

  • Bozenka schreef:

   Het is een co-productie waar Nederlandse en Japanse tvzenders samen aan gewerkt hebben. Ik heb het dan over de tekenfilmserie uit begin jaren 90. De animatie is in Japan geproduceerd, net als Heidi, Nils Holgersson en veel oude tekenfilms die hier weleens op tv te zien zijn/waren 🙂

 2. Tom schreef:

  Hier in België vond ik vooral de expo ‘Cool Japan’ de moeite waard die trouwens nog enkele maanden te bezoeken is in MAS Antwerpen. Gelukkig nieuwjaar iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *