Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Slice of life: het leven in stukken zoals een pizza

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

4 reacties

 1. Tom VR schreef:

  Een heel mooie afgewerkte en informatieve site vind ik dit. Het is voornamelijk door Netflix dat ik mij (eindelijk) meer ben gaan interesseren voor anime. Eigenlijk grappig dat Aggretsuko de serie was die de deur opende. Daarna One Punch Man . Maar toen ik Saiki K. ontdekte was er geen weg terug 😉
  Ook Dragon Pilot vond ik waanzinnig goed.
  Eveneens reeds gekeken: Violet Evergarden , Erased, High Score Girl, Kakegurui.
  Tom (39)

  • Yasumi schreef:

   Hallo Tom. Dankjewel voor het compliment. Leuk dat je Anime dankzij Netflix hebt ontdekt. En dat klopt…als je het eenmaal ontdekt hebt, is er geen weg meer terug. Hopelijk ontdek je nog meer anime series 🙂

 2. Eline schreef:

  Leuk artikel, slice of life is misschien wel m’n favoriete genre. Zo heb ik echt genoten van Free!, Your Lie in April, Natsume Yuujinchou. Anohana, Non Non Biyori… Silver Spoon staat nog op m’n lijstje en hoop ik dit jaar te kijken 🙂

 1. 15 november 2023

  Anime Preview Herfst 2023: 4 nieuwe anime die je niet mag missen

Vermeldingen

 • Bozenka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *