Slice of life: het leven in stukken zoals een pizza

Slice of life: het leven in stukken zoals een pizza

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

3 reacties

 1. Tom VR schreef:

  Een heel mooie afgewerkte en informatieve site vind ik dit. Het is voornamelijk door Netflix dat ik mij (eindelijk) meer ben gaan interesseren voor anime. Eigenlijk grappig dat Aggretsuko de serie was die de deur opende. Daarna One Punch Man . Maar toen ik Saiki K. ontdekte was er geen weg terug 😉
  Ook Dragon Pilot vond ik waanzinnig goed.
  Eveneens reeds gekeken: Violet Evergarden , Erased, High Score Girl, Kakegurui.
  Tom (39)

  • Yasumi schreef:

   Hallo Tom. Dankjewel voor het compliment. Leuk dat je Anime dankzij Netflix hebt ontdekt. En dat klopt…als je het eenmaal ontdekt hebt, is er geen weg meer terug. Hopelijk ontdek je nog meer anime series 🙂

 2. Eline schreef:

  Leuk artikel, slice of life is misschien wel m’n favoriete genre. Zo heb ik echt genoten van Free!, Your Lie in April, Natsume Yuujinchou. Anohana, Non Non Biyori… Silver Spoon staat nog op m’n lijstje en hoop ik dit jaar te kijken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.