Sword Art Online – Lekker gamen, maar dan anders

2 reacties

  1. Ten eerste: wat een goede recensie, heel tof geschreven! 🙂 En zeker verder kijken! Het eerste seizoen is inderdaad even doorkomen, maar de volgende seizoenen worden stukke interessanter. Ik zit nu bij het vierde seizoen en ik zal niet spoilen, maar als je eenmaal Alice tegenkomt, weet je dat je aankomt bij een echt episch en emotioneel seizoen! Ik ben ook een groot fan van de light novels (die geven veel meer uitleg over de game en is net iets gedetailleerder dan de anime), ook een aanrader! 🙂

    • Nenya schreef:

      Ha Joost, dank je wel voor je compliment..dus toch verder kijken he ? ik ben gekomen tot aflevering 17 .. maar bij aflevering 14 viel ik echt bijna van mijn stoel .. ( toen had ik mijn stuk wel al geschreven trouwens) .. ik snapte er echt niks meer van .. heb het nog de bekende 3 afleveringen een kans gegeven maar het werd er niet beter op .. maar misschien dat ik het nog eens op pak .. als ik klaar ben met de miljoen andere series die we natuurlijk ook nog allemaal volgen 😛 en de light novel ga ik eens opzoeken .. bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.