Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Sword Art Online – Lekker gamen, maar dan anders

Nenya

Disney nerd Anime fan Geschiedenis freak Boekenworm Verslaafd aan chocolade

3 reacties

  1. Twan schreef:

    Yooo, ik ben groot fan van Sao en heb elk seizoen gekeken. Ik vond elk seizoen echt geweldig. Zelfs seizoen 1 vond ik geweldig, met idee dat Full Dive VR in de echte wereld ook mogelijk is (leuk feitje: ze zijn er nu al volop mee bezig en met de komst van de Neuralink van Elon Musk lijkt Full Dive VR steeds dichterbij te komen). Seizoen 2 vond ik zelf persoonlijk het slechts maar alsnog heel goed, maar als je bij seizoen 3 aankomt weet je niet wat je te wachten staat. Seizoen 3 is echt geweldig, dit laat weer zien waarom ik het een van de beste anime vind dat er bestaat (mijn persoonlijke mening). Ik krijg elke keer weer kippenvel als ik aan dat seizoen denk, ik zeg sws kijken en niet twijfelen.

  2. Ten eerste: wat een goede recensie, heel tof geschreven! 🙂 En zeker verder kijken! Het eerste seizoen is inderdaad even doorkomen, maar de volgende seizoenen worden stukke interessanter. Ik zit nu bij het vierde seizoen en ik zal niet spoilen, maar als je eenmaal Alice tegenkomt, weet je dat je aankomt bij een echt episch en emotioneel seizoen! Ik ben ook een groot fan van de light novels (die geven veel meer uitleg over de game en is net iets gedetailleerder dan de anime), ook een aanrader! 🙂

    • Nenya schreef:

      Ha Joost, dank je wel voor je compliment..dus toch verder kijken he ? ik ben gekomen tot aflevering 17 .. maar bij aflevering 14 viel ik echt bijna van mijn stoel .. ( toen had ik mijn stuk wel al geschreven trouwens) .. ik snapte er echt niks meer van .. heb het nog de bekende 3 afleveringen een kans gegeven maar het werd er niet beter op .. maar misschien dat ik het nog eens op pak .. als ik klaar ben met de miljoen andere series die we natuurlijk ook nog allemaal volgen 😛 en de light novel ga ik eens opzoeken .. bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *