Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

The Eccentric Family zit vol bonte personages!

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

 1. Carlogandro schreef:

  Was er echt zoveel kritiek? Ik heb meegemaakt dat deze serie vooral werd genegeerd door de meeste mensen…

  Ik vond dit ook een fantastische serie. Verhalen over normale menselijke dingen in supernatuurlijke situaties zijn iets waar ik enorm in geïnteresseerd bent. Verder hielden de personages me aan het denken, zelfs na het einde van de serie (vooral Benten bleef lang in mijn gedachten hangen).

  • Yasumi schreef:

   Voor zover ik me kan herinneren waren er vooral op MyAnimeList mensen op het forum die klaagden over de animatie en het ’trage’ begin van het verhaal. Nu weet ik niet of het forum vna MAL zo’n betrouwbare bron is, en waarschijnlijk hebben die mensen de serie al na een aflevering of drie laten vallen…
   In ieder geval is de serie niet opgevallen bij het grote publiek, zoals je zelf ook aangeeft. Dat terwijl het een geweldige anime is. Benten ja…ik snap haar nu ook nog niet helemaal dus die dvd zal hier nog wel een paar keer gezien gaan worden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.