Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Anime Style: wat is chibi?

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. 23 september 2019

    […] chibi-stijl maakt deel uit van de kawaii cultuur en heeft super vervormde personages met extra grote […]

  2. 10 mei 2021

    […] heeft zijn eigen manier om personages te tekenen. Chibi betekent klein, dus moet alles compact en KLEIN zijn. Dat niet alleen: je moet alles overdrijven! Emoties zijn […]

Vermeldingen

  • Anime tekenen: hoe teken je een chibi karakter? | Animeazing.nl
  • Superprof Tekenles: Zo Teken Je Manga | Superprof - de beste blog over bijles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *