Dororo: een spetterende anime gebaseerd op klassieker van Osamu Tezuka

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

2 reacties

  1. Eline schreef:

    Mooie review heb je weer geschreven! Ik heb Dororo ook gezien en vond het een erg mooie anime. Ik houd wel van die traditionele setting en het verhaal was aangrijpend. Vooral de twist over Dororo als personage vond ik goed gedaan. Zou wel leuk zijn als er nog een OVA of iets dergelijks komt πŸ™‚

    • Yasumi schreef:

      Mee eens, zou leuk zijn als Dororo nog een film of OVA zou krijgen, maar ik vrees van niet. Helaas wist ik dat van Dororo al vanwege de manga, maar de anime pakte dat heel goed op ja πŸ˜‰

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: