Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Dororo: een spetterende anime gebaseerd op klassieker van Osamu Tezuka

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

2 reacties

  1. Eline schreef:

    Mooie review heb je weer geschreven! Ik heb Dororo ook gezien en vond het een erg mooie anime. Ik houd wel van die traditionele setting en het verhaal was aangrijpend. Vooral de twist over Dororo als personage vond ik goed gedaan. Zou wel leuk zijn als er nog een OVA of iets dergelijks komt 🙂

    • Yasumi schreef:

      Mee eens, zou leuk zijn als Dororo nog een film of OVA zou krijgen, maar ik vrees van niet. Helaas wist ik dat van Dororo al vanwege de manga, maar de anime pakte dat heel goed op ja 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: