Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Is Berserk te vergelijken met Game of Thrones?

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. 11 december 2020

    […] Is BERSERK te vergelijken met Game of Thrones? […]

  2. 21 mei 2021

    […] Is Berserk te vergelijken met Game of Thrones?; […]

Vermeldingen

  • Berserk schrijver en tekenaar Kentaro Miura overleden | Animeazing.nl
  • Ander werk van Kentaro Miura dat je niet mag overslaan | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *