Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Anime bloggen in het Nederlands?

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

4 reacties

 1. Quicksilve schreef:

  Hey hey!,

  Nooit gedacht dat ik een website zoals deze zou tegen komen. Epic! Ik ga zeker alles van je blogs lezen!. Sinds kort luister ik ook naar Utaite artiesten. Ben meer een fan van de voice van Soraru. Ik ken geen andere zangers????. Maar ik lees je blog wel!.

  Echt super leuk dat je een blogs schrijft over anime en manga! De community in Nederland is zo klein:(. Anyways thank you for the blog!:)

  Take care!

  • Bozenka (Yasumi) schreef:

   Hoi, wat een leuke reactie! Ik ben blij dat je het met plezier leest. De stem van Soraru vind ik ook erg fijn ???? verder ben ik een groot fan van Eve! Die kent elke anime fan inmiddels ook wel vermoed ik 🙂

   De anime community is klein, maar knus. En groeit! Als je ziet hoe veel mensen op Anime cons af komen…
   Hopelijk vind je het leuk om de andere blogs ook te lezen 😉

 2. Yasumi schreef:

  Graag gedaan hoor hehe 🙂 het lukt me niet om elke blog te lezen, maar ik vind ze wel leuk! Vooral door gaan zo he 😉

  In de eerste plaats blog ik over anime omdat ik het gewoon leuk vind om erover te praten. Ik overwoog om het in het Engels te doen, omdat die taal me ook wel makkelijk af gaat en het bereik veel groter is. Maar zoals je zegt, er zijn er al zo veel. En als ik dan toch in het Nederlands bezig ben, probeer ik er gewoon ook echt wat ervan te maken.

  Lukt dat niet, dan heb ik nog steeds gewoon een blog waar ik oneindig over anime kan kletsen 😛

 3. Carlogandro schreef:

  Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad en daarom zie ik dit bericht nu pas. Je kunt mijn verbazing begrijpen toen ik mezelf erin genoemd zag worden!

  Ontzettend bedankt voor het mooie compliment! Dat stel ik heel erg op prijs.

  Mijn reden om in het Nederlands te gaan bloggen is heel anders. Er waren al zoveel Engelstalige blogs over anime/manga dat ik me afvroeg of ik nog iets zinnigs toe kan voegen. Vanuit dat opzicht leek het me een stuk makkelijker om in het Nederlands te gaan schrijven, want daar was nog wel wat toe te voegen, vond ik zo.

  Omdat de meeste discussie over anime/manga plaatsvind in Engels is het wel af en toe lastig om te bedenken hoe je bepaalde dingen moet zeggen. Wat is bijvoorbeeld Nederlands voor ‘character design’? Maar ja, met een beetje creativiteit is dat niet een groot obstakel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *