Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: tussen komedie en drama

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

1 reactie

  1. 3 maart 2021

    […] als de eeuwige middenmoter onder de anime studio’s. Maar de animatie vind ik niet heel slecht. Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu heb ik op deze website besproken. Dat vind ik nog steeds één van de beste series die ik in […]

Vermeldingen

  • Seven Deadly Sins: Wrath of the Gods | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *