Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

24 motiverende sport anime op de Olympische Spelen!

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. Eline schreef:

    Wat een leuke post is dit! Leuk dat je Baby Steps hebt uitgelicht, als tennisfan en animekijker vond ik die erg tof (en idd heel onderbelicht vanwege Prince of Tennis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *