RIDE YOUR WAVE is een mooi verhaal over verlies verwerken

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

2 reacties

 1. Ik heb toevallig laatst Japan Sinks 2020 gekeken en momenteel kijk ik Keep your hands off Eizouken, dus ik ben blij verrast dat de maker ook deze film heeft gemaakt! Ik hoop hem zeker te zien in de bioscoop als hij uitkomt 🙂

  • Yasumi schreef:

   Na Japan Sinks is Keep Your Hands Off Eizouken wel even nodig, vind je niet? Een stuk gezelliger 😉 maar allemaal zijn ze heel goed. Veel plezier als je Ride Your Wave in de bioscoop gaat zien. 🙂

 1. 29 december 2020

  […] hangen. Dit jaar kwam ik de naam Masaaki Yuasa heel vaak tegen. In de zomer van 2019 kwam zijn film RIDE YOUR WAVE uit en zou al in het begin van 2020 bij ons in de bioscoop verschijnen. Door je-weet-wel werd het […]

 2. 23 juli 2021

  […] Lees er meer over in mijn recensie van Ride Your Wave! […]

 3. 12 september 2021

  […] Lees er meer over in mijn recensie van Ride Your Wave! […]

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: