Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

RIDE YOUR WAVE is een mooi verhaal over verlies verwerken

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

6 reacties

 1. Ik heb toevallig laatst Japan Sinks 2020 gekeken en momenteel kijk ik Keep your hands off Eizouken, dus ik ben blij verrast dat de maker ook deze film heeft gemaakt! Ik hoop hem zeker te zien in de bioscoop als hij uitkomt 🙂

  • Yasumi schreef:

   Na Japan Sinks is Keep Your Hands Off Eizouken wel even nodig, vind je niet? Een stuk gezelliger 😉 maar allemaal zijn ze heel goed. Veel plezier als je Ride Your Wave in de bioscoop gaat zien. 🙂

 1. 29 december 2020

  […] hangen. Dit jaar kwam ik de naam Masaaki Yuasa heel vaak tegen. In de zomer van 2019 kwam zijn film RIDE YOUR WAVE uit en zou al in het begin van 2020 bij ons in de bioscoop verschijnen. Door je-weet-wel werd het […]

 2. 23 juli 2021

  […] Lees er meer over in mijn recensie van Ride Your Wave! […]

 3. 12 september 2021

  […] Lees er meer over in mijn recensie van Ride Your Wave! […]

 4. 10 maart 2022

  […] Ride Your Wave […]

Vermeldingen

 • Jujutsu Kaisen 0 vanaf 31 maart in de Nederlandse bioscoop!
 • 24x super motiverende sport anime! - Animeazing.nl
 • 24 Gave Anime over een Olympische Sport #Tokio2020 | Animeazing.nl
 • Wat is mijn Anime van het Jaar 2020? | Animeazing.nl
 • AnoniemAnoniem
 • AnoniemAnoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *