Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Tsurune: worden we eigenlijk wel volwassen?

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

2 reacties

  1. 18 juli 2020

    […] na het incident besloot ik om een serie van Kyoto Animation te kijken. Mijn keuze viel op Tsurune, de meest recente productie. De anime gaat over een jongen die in een boogschietclub heeft […]

  2. 12 september 2021

    […] Lees verder in mijn recensie over Tsurune. […]

Vermeldingen

  • 24x super motiverende sport anime! - Animeazing.nl
  • 6x anime gemaakt door Kyoto Animation | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: