Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Mijn top 3 favoriete anime op Netflix

Top 3 favoriete anime op Netflix

Vorig jaar deelde ik de anime series die volgens MyAnimeList de beste zijn. Nu leek het mij leuk om mijn favorieten met jullie te delen. Ik vind dat jij deze anime gezien moet hebben: mijn top 3 favoriete anime op Netflix.

Zo langzamerhand wordt Netflix dé plek waar je Anime moet kijken. Vooral technisch gezien staat de streaming dienst ver boven Crunchyroll. Want wat is er nou fijner dan Anime downloaden dat legaal en van goede kwaliteit is? Ik weet het wel hoor. Ik download steeds een aantal afleveringen zodat ik ze kan kijken wanneer ik in de buitenlucht zit. Misschien wel enkele van de volgende mooie anime series!

#3 Aggretsuko

Hoewel de afleveringen kort zijn, heeft de serie Aggretsuko veel te vertellen. De serie volgt de kleine panda Retsuko, die zich regelmatig afreageert met heavy metal karaoke. Dat moet ook wel, want ze komt vaak in vervelende situaties terecht op haar werk. Dit is heel erg herkenbaar, daarom hou ik van deze serie. Onlangs is seizoen 2 uitgekomen.

Lees onze recensie van seizoen 1.

#2 Your Lie in April

Na het overlijden van zijn moeder, lukt het Kousei Arima niet meer om piano te spelen. Tot groot verdriet van kenners en collega’s, want hij wordt gezien als een wonderkind. Twee jaar later ontwijkt Kousei nog steeds de piano, en brengt zijn kleurloze leven door met zijn vrienden Tsubaki en Ryouta.

Zijn leven krijgt kleur wanneer hij de jonge violiste Kaori ontmoet. Zij helpt hem de weg naar de piano terug te vinden.

#1 March Comes in Like a Lion

Mocht Your Lie in April bevallen, of andersom, dan is March Comes in Like a Lion ook een absolute must. Beide series behandelen depressie en het rouwproces op een realistische manier. Geen makkelijke onderwerpen, maar ze zorgen wel voor mooie, ontroerende verhalen. Dit is in mijn ogen één van de beste anime. die ik gezien heb. Seizoen 2 staat zelfs in de top 3 van reviews. Het is op één na mijn favoriet van alle anime series.

March Comes in Like a Lion volgt Rei, die al sinds de basisschool aangeschreven staat als professionele shogi speler. Hij voelt constant druk vanuit de shogi wereld en zijn adoptieve familie. Om te ontsnappen aan zijn gespannen thuissituatie, gaat hij op 17-jarige leeftijd al op zichzelf wonen. Door zijn introverte persoonlijkheid, raakt hij nog meer geïsoleerd en zorgt hij slecht voor zichzelf. Gelukkig zijn er de Kawamoto-zusjes die hem altijd met een glimlach verwelkomen.

Er staan twee seizoenen op Netflix. Allebei hebben een recensie gekregen, die je hier kunt lezen: seizoen 1, seizoen 2.

Meer Netflix anime kijken?

Wij hebben een uitgebreide lijst met alle anime die op Netflix staan. Heb je alle anime uit dit blog gezien of zoek je iets anders? Deze lijst zou je goed kunnen helpen.

Check ‘em hier!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: