Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer overΒ ons privacybeleid.

Your Name DVD en Blu-ray release is er! (updated)

Yasumi

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

2 reacties

 1. Jeroen schreef:

  De link naar bol.com werkt volgens mij niet; komt de blu-ray uit in Nederland? Welke distributeur brengt deze uit? Bevat deze zowel de Engelse als de Japanse audio?

  • Yasumi schreef:

   Bedankt voor de opmerking, ik heb de link hersteld.

   Periscoop Film is de distributeur van Your name. Ik hou het nieuws wat betreft de Nederlandse dvd, blu-ray releases scherp in de gaten, maar ik heb hier nog geen informatie over gezien. Ik durf ook niet te zeggen in welke vorm dat gaat zijn.

   Uiteraard deel ik het nieuws op deze site zodra ik meer weet πŸ˜‰

Vermeldingen

 • Yasumi
 • Jeroen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: