Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Your Name DVD en Blu-ray release is er! (updated)

Your Name dvd en blu-ray

Ik kon niet wachten tot Your Name in Nederland in de bioscoop was, dus importeerde ik de Blu-ray versie van de film in de zomer van vorig jaar. Het ging mij niet alleen om de prachtige film thuis te kunnen kijken, maar ook om de extra goodies die erbij zaten.

Your Name/Kimi no na wa. van de regisseur Makoto Shinkai gaat over de studenten Mitsuha en Taki. Beide zijn totale vreemden van elkaar en leven een heel verschillend leven. Maar wanneer Mitsuha een wens doet om haar bergdorp te verruilen voor Tokyo, komen ze op een bizarre manier met elkaar in aanraking.

Zij droomt van een leven als jongen in Tokyo. Taki droomt dat hij een meisje is in een plattelandsdorp waar hij nog nooit is geweest. Wat betekend die nieuwe connectie? En hoe brengt het ze bij elkaar?

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Rechtstreeks uit Japan!

Inmiddels is de megahit anime film uit Japan te krijgen op DVD en Blu-ray. Ik heb de speciale Blu-ray editie uit Japan geïmporteerd. Deze bevat een aantal interessante items voor echte fans en verzamelaars.

Je krijgt de film, een boekje van 100 pagina’s en 2 bonus discs:

 • 1e bonus bevat: commentaar van Makoto Shinkai en een making of documentaire
 • 2e bonus bevat: commentaar van Ryunosuke Kamiki (Taki) en Mone Kamishiraishi (Mitsuha), ongebruikte stemopnames, tekstloze intro, Suntory water commercials en een speciale Your Name. muziekvideo van ‘Sparkle’ van RADWIMPS.

Het boekje is in het Japans, maar bevat wel mooie afbeeldingen uit de film. De bonus discs bevatten helaas geen ondertiteling, maar ondanks dat krijg je een redelijk goed beeld van hoe de film is gemaakt.

En er zat een leuke boekenlegger bij.

Your Name bookmark

Deze boekenlegger kreeg ik als bonus bij de speciale editie van Your Name.

CD Japan

Voor het importeren van DVD’s en CD’s uit Japan is CDJapan tot nu toe mijn belangrijkste leverancier. Ze sturen de producten altijd in een stevige en duurzame – belangrijk! – verpakking. Er zijn verschillende verzendopties met of zonder tracking.

Let op! Boven 22 euro moet je import belasting betalen.

Alternatief!

Als je niet wil importeren of genoegen neemt met de standaard editie, dan is Your Name inmiddels ook via Bol.com te krijgen op DVD, Blu-ray en zelfs als light novel of manga.

Lees hier mijn recensie van Your Name!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

2 reacties

 1. Jeroen schreef:

  De link naar bol.com werkt volgens mij niet; komt de blu-ray uit in Nederland? Welke distributeur brengt deze uit? Bevat deze zowel de Engelse als de Japanse audio?

  • Yasumi schreef:

   Bedankt voor de opmerking, ik heb de link hersteld.

   Periscoop Film is de distributeur van Your name. Ik hou het nieuws wat betreft de Nederlandse dvd, blu-ray releases scherp in de gaten, maar ik heb hier nog geen informatie over gezien. Ik durf ook niet te zeggen in welke vorm dat gaat zijn.

   Uiteraard deel ik het nieuws op deze site zodra ik meer weet 😉

Vermeldingen

 • Yasumi
 • Jeroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: