Nederlandse première Your Name in november!

De anime megahit film Your Name/Kimi no Nawa komt eindelijk uit in bioscopen in Nederland. Op 2 november gaat deze prachtige film in première. Sommigen van jullie zullen die al gezien hebben. Maar deze is zóóóó de moeite waard om op het grote witte doek te zien! Meer weten? Lees verder!

Your Name. werd al eerder dit jaar vertoond op het Holland Animation Film Festival (HAFF). In Japan was het een enorme hit, maar ook daarbuiten doet de anime film het ongelooflijk goed. Kimi no na Wa. -zoals de Japanse titel luidt – stootte Miyazaki’s Spirited Away zelfs van de troon als beste buiten Japan verkochte film.

Wakker worden in het lichaam van een ander?

De film gaat over twee jongeren, een jongen en een meisje, die van de één op de andere dag wakker worden in elkaars lichaam. De één woont in de stad, de ander op het platteland. Ze hebben elkaar nog nooit ontmoet, dus een duidelijke connectie is er niet. Zal het lot hen bij elkaar brengen?

Lust voor het oog

Het is geen geheim meer dat Makoto Shinkai mijn favoriete anime regisseur is, en ik heb al diverse blogs aan hem en zijn films gewijd. Zijn animatiewerk vind ik een lust voor het oog en ook de verhalen die hij verteld zijn sterk. En uit ervaring kan ik zeggen dat Your Name. er fantastisch uitziet op het bioscoopscherm. Ik kreeg kippenvel!

Waar en wanneer is de première Your Name?

Vanaf 2 november is Your Name. in bioscopen door het hele land heen, waaronder enkele van Pathé.

Voor een overzicht van alle bioscopen kun je hier kijken!

Lees verder:

De laatste nieuws en blogs van Animeazing spot je het snelst op onze Facebook pagina!

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
malou lewin
malou lewin
2 jaren geleden

AAAAAAAAA ik heb de film al gezien dus mss ga ik niet maar als de zaal niet uitverkocht is wel (er zijn zo te zien al veel stoelen verkocht gelukkig) zijn er al eerder anime films in pathe geweest? nee toch? AAAAAAAAAAA ZO BLIJ

Joël
Joël
2 jaren geleden
Reply to  Yasumi

Maak je geen zorgen, want vanaf 2 November komt die in heel veel bioscopen, en ik weet toevallig dat je vanaf maandag avond kaartjes kan bestellen voor 2 t/m 8 november. Dus als je goede zit plaatsen wilt raad ik je aan om maandag avond de Your Name pagina van Pathé in de gaten te houden.

Joël
Joël
2 jaren geleden

Ik ben aardig verbaast dat Your Name in Nederland komt, ik kan het eigenlijk niet geloven.

Als die bij mij in de buurt bij de Pathé draait ga ik sowieso kaartjes bestellen, want van mij mogen er meer anime films hier in Nederland in de bioscoop komen.

Timmie Ng
3 jaren geleden

Bij de Holland Animation Festival van 2009 ging ik toen nog naar 5 Centimeters Per Second.

Wat ik wel apart vond is dat het Nederlands ondertiteld was in plaats van engels er zaten namelijk ook toeristen in de zaal en de mensen reageerde toen: Ow No! its dutch hopelijk doen ze met Kimi No nawa wel met engels ondertiteling.

Maar als ik nu kijk staat Kimi No Nawa niet in de filmlijst van A-Z de enige animefilms die ik tegenkwam zijn Ghost In The Shell 2 en In This Corner of the World.

Timmie Ng
3 jaren geleden
Reply to  Yasumi

Inderdaad ik zie het nu staan gaaf om dit horen eindelijk na zolang wachten sinds vorig jaar 2016 kan ik het eindelijk zien voor het eerst op een filmfestival in Nederland 🙂

Succes daarmee ik vond al erg jammer waarom Imagine Filmfestival het niet had terwijl ze in 2014, Patema Inverted, HAL, The Garden of Words en The Wind Rises vertoond hadden. 2015 When Marnie Was There, 2016 The boy and the beast. En dit jaar zijn er helemaal geen animefilms bij het Imagine filmfestival.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Heel vet. Nu hopen dat t de Japanse versie met NL ondertitel is, en niet de Engelse met NL. Maar ik vrees het laatste. Jammer dat de disc release tot Oktober 2017 moet wachten…

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: