Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Nederlandse première Your Name in november!

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

11 reacties

 1. malou lewin schreef:

  AAAAAAAAA ik heb de film al gezien dus mss ga ik niet maar als de zaal niet uitverkocht is wel (er zijn zo te zien al veel stoelen verkocht gelukkig) zijn er al eerder anime films in pathe geweest? nee toch? AAAAAAAAAAA ZO BLIJ

  • Yasumi schreef:

   Volgens mij zijn er wel eerder anime films in Nederlandse bioscopen geweest. Ik weet niet of dat ook in Pathé was, maar ik zag The Wind Rises in het LantarenVenster in Rotterdam. Maar zeldzaam is het wel 😛

   En ook als je de film al gezien hebt, dit is zoooo de moeite waard om op het grote scherm te zien!! Ik ga ook hoor 😉

   • Joël schreef:

    Maak je geen zorgen, want vanaf 2 November komt die in heel veel bioscopen, en ik weet toevallig dat je vanaf maandag avond kaartjes kan bestellen voor 2 t/m 8 november. Dus als je goede zit plaatsen wilt raad ik je aan om maandag avond de Your Name pagina van Pathé in de gaten te houden.

 2. Joël schreef:

  Ik ben aardig verbaast dat Your Name in Nederland komt, ik kan het eigenlijk niet geloven.

  Als die bij mij in de buurt bij de Pathé draait ga ik sowieso kaartjes bestellen, want van mij mogen er meer anime films hier in Nederland in de bioscoop komen.

  • Yasumi schreef:

   Ja! Ik dacht dat het er ook niet meer van ging komen. Ik heb de blu-ray hier al liggen XD
   Dut is nog een kans voor mij om vrienden mee te slepen naar de film 😛

   Het is even afwachten waar, maar ik hou het in de gaten 🙂

 3. Timmie Ng schreef:

  Bij de Holland Animation Festival van 2009 ging ik toen nog naar 5 Centimeters Per Second.

  Wat ik wel apart vond is dat het Nederlands ondertiteld was in plaats van engels er zaten namelijk ook toeristen in de zaal en de mensen reageerde toen: Ow No! its dutch hopelijk doen ze met Kimi No nawa wel met engels ondertiteling.

  Maar als ik nu kijk staat Kimi No Nawa niet in de filmlijst van A-Z de enige animefilms die ik tegenkwam zijn Ghost In The Shell 2 en In This Corner of the World.

  • Yasumi schreef:

   Kimi no na Wa staat op de lijst als ‘Your Name’, bijna onderaan 🙂

   Ik weet niet watvoor ondertiteling er gaat zijn. Ze houden volgens mij wel rekening mee nu, maar er staat jammer genoeg geen info erover. Dit ga ik nog even navragen, want dat vind ik ook wel fijn om te weten ^^

   • Timmie Ng schreef:

    Inderdaad ik zie het nu staan gaaf om dit horen eindelijk na zolang wachten sinds vorig jaar 2016 kan ik het eindelijk zien voor het eerst op een filmfestival in Nederland 🙂

    Succes daarmee ik vond al erg jammer waarom Imagine Filmfestival het niet had terwijl ze in 2014, Patema Inverted, HAL, The Garden of Words en The Wind Rises vertoond hadden. 2015 When Marnie Was There, 2016 The boy and the beast. En dit jaar zijn er helemaal geen animefilms bij het Imagine filmfestival.

    • Yasumi schreef:

     Ja klopt. Ik was tijdens Imagine naar The Boy and the Beast geweest. Ik weet niet waar het aan ligt, misschien het moment van uitgave?

     Dit zijn in ieder geval de unieke kansen om een anime film in de Nederlandse bioscoop te zien. Ik heb speciaal hierop gewacht 🙂

 4. Peter schreef:

  Heel vet. Nu hopen dat t de Japanse versie met NL ondertitel is, en niet de Engelse met NL. Maar ik vrees het laatste. Jammer dat de disc release tot Oktober 2017 moet wachten…

  • Yasumi schreef:

   Dat durf ik niet te zeggen. Miss Hokusai vorig jaar was Japans met Engelse ondertiteling begreep ik uit de programmering (ik was er zelf niet bij), dus wie weet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *