Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

6x Beste Komedie Anime waar je niet van bij komt!

Als ik opgevrolijkt wil worden, kijk ik graag naar schattige kattenfilmpjes en plaatjes van andere leuke dieren. Daarnaast zoek ik graag de grappigste anime scènes op die ik mij kan herinneren. YouTube staat er vol mee. Om mezelf af te leiden van de gebeurtenissen momenteel, heb ik de beste anime komedie op een rijtje gezet.

Een waarschuwing vooraf. Neem géén slok water wanneer je deze video’s start. Dat is gevaarlijk. Voor je het weet proest je het uit van het lachen, of verslik je je er in. Dat wil ik niet. Het enige doel van deze lijst, is jou een paar minuten humor bezorgen.

Uiteraard is dit lijstje gebaseerd op mijn mening. Ken jij meer goede anime komedie series die niet in dit lijstje staan? Help anime fans aan meer kijktips door een reactie achter te laten!

#1 Jujutsu Kaisen – Gojo stalkt Nanami

Niet iedereen kijkt de outro’s van anime, maar dat zou je bij Jujutsu Kaisen dus wel moeten doen! Je mist dan hilarische scènes. Zoals Gojo, die Nanami stalkt en vervolgens ook nog een leuk plaatje aan hem geeft. Zou jij zo’n sensei willen? Ik eigenlijk wel 😂

#2 Durarara!! – Shizuo gooit motor naar yakuza

Goeie ouwe Durarara!! niet uit mijn hoofd laten. Deze anime is spannend, met allerlei spraakmakende personages en boordevol humor. Deze scene komt uit Durarara!! x2 Sou. Ieders favoriete personage is Shizuo Heiwajima, een barman die zich het liefst nergens mee bemoeit. Behalve als je aan hem of zijn vrienden komt. Dan krijg je drankautomaten, verkeersborden en motors naar je hoofd!

#3 One Punch Man – Saitama VS mug

Het is ieders vijand in de zomer. De mug! Saitama weet hier alles van. Hoe hard hij ook slaat, hij krijgt het insect maar niet dood. Vind je dit niet herkenbaar? Ik wel! 🦟🔫

One Punch Man zit vol komedie. Vooral ook leuk als je fan bent van andere superhelden films. Veel bekende tropes worden op de hak genomen.

#4 Gintama – Gezellig op wintersport

Deze voelt persoonlijk, omdat ik graag naar wintersport ga en momenteel werk heb in deze industrie. Ik kom elke keer niet bij van het lachen. De hele Vacation Arc in Gintama is hilarisch (net als iedere aflevering 😂)

Gintama is ook wel een must-see van alle komedie anime. Er zijn weinig scènes in deze serie die niet grappig zijn.

#5 Noragami – Onsterfelijke Yato

Een moordenaar probeert Yato om te brengen. Het lijkt hem ook steeds te lukken. Maar, plottwist! Yato is niet dood te krijgen. Heb jij Noragami al gezien?

#6 Dragon Ball Z – Belofte maakt schuld, toch?

Ik weet niet eens meer in welke aflevering deze scène zit, maar het blijft een hilarisch moment. Goku belooft aan Old Kai dat hij een zekere vrouw mag kussen in ruil voor de Dragon Balls. Vegeta is alleen niet zo blij met dat idee 😂

Dragon Ball Z is een perfecte serie om (opnieuw) te kijken, als je de wereld om je heen wil vergeten. Lekker luchtig en je blijft er lang zoet mee.

#7 Nichijou – Schoolhoofd versus hert

Ik moet eerlijk toegeven dat ik Nichijou nog niet heb gezien. Het wemelt echter van de clips op YouTube en de serie komt regelmatig voor op lijstjes met aanraders. Iconisch is deze scène… het schoolhoofd dat een spannend gevecht aangaat met een hert. Zou dit ook zo gaan in Nara?

Hoe dan ook. Ik heb besloten om Nichijou te gaan kijken als ik klaar ben met dit blog 😂


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: