Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Streamingplatform Crunchyroll ontvangt Funimation anime titels

Sinds vandaag 1 maart heeft streamingplatform Crunchyroll wereldwijd de meeste anime titels. De anime titels van Funimation, Wakanim en VRV zijn nu allemaal op Crunchyroll te streamen. Ook wordt er één abonnementsdienst gevormd voor anime fans wereldwijd.

Vanaf nu zijn anime series en films van Funimation en Wakanim naar Crunchyroll verhuisd. Je krijgt dus meer anime met Engelse ondertiteling en nasynchronisatie. Daarnaast is Crunchyroll beschikbaar in verschillende andere talen zoals Frans, Duits en Spaans.

Series zoals Jujutsu Kaisen, Horimiya en Toilet Bound Hanako-kun, maar ook Attack on Titan, My Hero Academia en Dr. Stone zijn nu allemaal op één platform te zien. Hier staat een lijst met de anime series die erbij gekomen zijn.

Crunchyroll is een streamingplatform gespecialiseerd in anime. De dienst heeft apps in o.a. de Play Store en Apple Store, Android TV en PlayStation. Sinds kort is de app ook beschikbaar voor Nintendo Switch.

Toekomst van streamingplatform Crunchyroll

Voor het komende lente seizoen zullen nieuwe titels alleen nog maar op Crunchyroll verschijnen. Abonnees van Funimation, Wakanim en VRV (een ander streamingplatform van Crunchyroll) worden aangemoedigd om over te stappen. Zo ontvangen de abonnees binnenkort een deal voor 60 dagen gratis Crunchyroll Premium.

Deze verhuizing is het resultaat van de aankoop van streamingplatform Crunchyroll door Sony Funimation Group op 9 augustus 2022. Hiermee gaat de anime community een nieuw tijdperk genoeg. Een groter platform met talloze anime titels om van te genieten.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: