Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Dr. Stone: deze anime zou er niet zijn zonder wetenschap!

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. 18 maart 2020

    […] met aandacht voor de kleding en expressies, en de randen zijn extra dik aangezet (net als in Dr. Stone), maar dit geeft juist een mooi effect in de zachte omgevingen en schreeuwt niet. Ook een lust voor […]

  2. 12 september 2021

    […] veel… sequesl! Mijn hemel. Attack on Titan, The Promised Neverland, Dr. Stone… en wat nog? Oh ja! Re:Zero, Cells at Work, Tensura. Uhm, dan heb je nog The Quintessential […]

Vermeldingen

  • Winter 2021: 3 nieuwe anime die je moet zien deze winter! - Animeazing.nl
  • Toilet-bound Hanako-kun, een kleurrijk spookverhaal | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *