Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Grimgar of Ashes and Illusions: over verrijzenis uit de grijze as

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

1 reactie

  1. 7 februari 2022

    […] de franchise niet moeten haten. Sword Art Online zette het isekai genre op de kaart. Series zoals Grimgar, Re:Zero en That Time I Got Reïncarnated as a Slime zouden mogelijk niet bestaan zonder deze […]

Vermeldingen

  • Sword Art Online: de serie die het isekai genre op de kaart zette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *