Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Wat is mijn Anime van het Jaar 2020?

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

4 reacties

 1. Eline schreef:

  Japan Sinks 2020 is een goede favoriet. De anime die op mij de meeste indruk heeft gemaakt dit jaar is denk ik Beastars 🙂

  • Yasumi schreef:

   Beastars kwam inderdaad ook pas dit jaar op Netflix. Ik zou het bijna vergeten, omdat de uitzending in Japan veel eerder was. Dat vind ik ook een schitterende serie en ik kan niet wachten op seizoen 2!

 2. Japan Sinks 2020 was voor mij niet een favoriet, maar de beredenering achter je favoriet vind ik echt heel sterk! Ik denk dat ik het meest heb genoten van My Hero Academia dit jaar, het is nu een van mijn favoriete anime geworden en ik ga nu ook de manga verzamelen 🙂

  • Yasumi schreef:

   My Hero Academia vond ik ook heel goed, maar ik krijg Japan Sinks niet uit mijn hoofd. Ik heb enkele afleveringen vaker teruggekeken om de serie beter te begrijpen. Wellicht komt daar nog eens een uitgebreide analyse uit, maar ik vrees dat zo’n post heel cynisch gaat zijn ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *