Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Waarom kijk ik anime: mijn 4 hoofdredenen!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

4 reacties

 1. eline schreef:

  Erg herkenbaar. De belangrijkste redenen voor mij zijn een goed (en vaak bijzonder) verhaal en afleiding en ontspanning. Zag laatst Natsume Yuujinchou voorbij komen op My Anime List en die trok mij toen ook. Lees nu in je je post dat je er erg enthousiast over bent, dus die ga ik binnenkort eens kijken! 🙂

 2. Carlogandro schreef:

  Anime is inderdaad erg divers, zo divers, dat ik dingen bleef zien die ik nog nooit eerder had gezien. Dat is kort gezegd de grootste reden waarom ik anime ben gaan kijken en ben blijven kijken.

  • Yasumi schreef:

   Ja, dat is naast de nostalgie die sommige series oproepen ook voor mij een belangrijke reden. Nu nog steeds zie ik dingen die mij ontzettend kunnen verbazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: