Waarom kijk ik anime: mijn 4 hoofdredenen!

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

4 reacties

 1. eline schreef:

  Erg herkenbaar. De belangrijkste redenen voor mij zijn een goed (en vaak bijzonder) verhaal en afleiding en ontspanning. Zag laatst Natsume Yuujinchou voorbij komen op My Anime List en die trok mij toen ook. Lees nu in je je post dat je er erg enthousiast over bent, dus die ga ik binnenkort eens kijken! πŸ™‚

 2. Carlogandro schreef:

  Anime is inderdaad erg divers, zo divers, dat ik dingen bleef zien die ik nog nooit eerder had gezien. Dat is kort gezegd de grootste reden waarom ik anime ben gaan kijken en ben blijven kijken.

  • Yasumi schreef:

   Ja, dat is naast de nostalgie die sommige series oproepen ook voor mij een belangrijke reden. Nu nog steeds zie ik dingen die mij ontzettend kunnen verbazen.

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: