Samenwerken met een anime blog?

Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Heb je een leuk product of project om aan te bieden? Heeft het iets te maken met anime, manga, Japan of de Japanse taal? Dan willen wij graag met je samenwerken!

Promoten van producten en diensten is via ANIMEAZING.nl heel goed mogelijk. Denk aan screeners en persvoorstellingen van anime films en series voor recensies. Merchandise, manga en anime dvd’s. Wij hebben ook al enkele winacties geörganiseerd waarbij onze volgers blij werden gemaakt met een museum- of filmkaartje.

Wil je blogs schrijven? Kijk dan even hier.

Waar ANIMEAZING.nl voor staat

ANIMEAZING.nl is een anime blog. Een blog gespecialiseerd in anime. Je vindt op deze website vooral recensies en informatieve blogs over de fascinerende Japanse animatie. Daarnaast is er ruimte voor meer Japans popcultuur. Manga, conventies en andere leuke dingen.

Anime en manga wordt steeds populairder, maar er is nog steeds veel te winnen. Vaker anime films in de bioscoop, dat zou tof zijn. Ook zijn niet alle populaire anime series makkelijk te krijgen in Nederland. Veel streaming diensten hebben gelimiteerde licensies. Dat vinden wij erg jammer.

Daarom werkt ANIMEAZING.nl hard aan het promoten van anime films en series in Nederland. De brede release van Your Name was reden voor een feestje. Onze eerste winactie, en een prachtige anime op het Nederlandse witte doek. Dat willen we vaker zien!

Samenwerken voor plezier

ANIMEAZING.nl draait op plezier en een flinke dosis liefde voor anime, manga, Japan en de lezer. We streven naar leesplezier voor iedereen. De doorgewinterde anime fans, en geïnteresseerden die meer willen weten. Anime is ook vooral voor plezier. Daarom willen wij dat onze samenwerkingen ook voor iedereen leuk zijn.

Enkele samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Interesse in samenwerken? Reageren staat vrij!

Als je denkt dat jouw product interessant is voor onze doelgroep. Of je wil gewoon eens informeren, dan raden wij je aan om contact op te nemen. Dat kan via het contactformulier.

De mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Kijk hier voor meer informatie of neem direct contact op!

Bekijk ook onze Facebook-pagina!

Privacybeleid

Er moet benadrukt worden dat ANIMEAZING.nl privacy van bezoekers erg belangrijk vindt. Daarom kun je lezen welke gegevens worden verzameld in het privacybeleid.

Gesponsorde links

Verder bevatten enkele blogs gesponsorde links. Deze zijn altijd als zodanig aangemerkt. Over het algemeen gaat het om producten (zoals anime dvd’s, manga’s) waar wij persoonlijk fan van zijn.

Als je op een gesponsorde link klikt en in de betreffende webshop spullen koopt, ontvangen wij een kleine vergoeding. Ook deze links zijn meestal maximaal 31 dagen geldig of totdat je jouw cookies verwijdert.