You are here
Home > Anime School > Waar kun je anime kijken?

Waar kun je anime kijken?

Waar kun je anime kijken? We got you covered!

Waar kan ik anime kijken? Zit jij met die vraag? Geen zorgen! I’ve got you covered! Ik heb een lijstje gemaakt van de betrouwbaarste streamingdiensten die anime aanbieden. Bonus: de meeste zijn gratis. Binnen een paar klikken kijk jij anime.

Gratis films en series kijken. Als er een medium is die dat mogelijk maakt, dan is dat wel anime.

Nee, ik heb het niet over schimmige websites zoals KissAnime. Deze mijd ik met een grote boog vanwege malware en vervelende advertenties. Bovendien voegen die sites niets toe aan mijn wens om op een nette manier de anime industrie te steunen.

Daarom kies ik liever voor betrouwbare anime streamingdiensten zoals welke ik in deze lijst heb opgenomen. En het hoeft geen cent te kosten.

Crunchyroll

anime kijken op CrunchyrollOoit begonnen als een illegale streamingdienst zoals KissAnime, maar al jaren de grootste officiële streamingdienst van anime. Echt voor fans, door fans. Dit is geen verkooppraatje; ik ben fan van Crunchyroll. Veel series zijn in Nederland beschikbaar en gratis als je niet per se de nieuwste afleveringen wil zien.

HIDIVE

anime kijken op HIDIVE

HIDIVE is een nieuwe speler in de anime wereld. Pas in 2017 opgericht met nu al een aanzienlijke catalogus. Interessant voor de Nederlandse (en Belgische) fans, want veel van hun series kunnen wij ook zien. Ze hebben een vergelijkbaar freemium systeem als Crunchyroll. Gratis anime kijken! Voor sommige series heb je echter een premium account nodig.

Viewster

anime kijken op Viewster

Vergeleken met de bovenste twee diensten is het aanbod van Viewster erg klein. Wel zitten er een aantal (oude) pareltjes tussen die de andere niet hebben. En ze zijn allemaal gratis te kijken!

Netflix

 

anime kijken op Netflix

Netflix heeft tegenwoordig een redelijk aanbod aan anime films en series. In 2018 komen er nieuwe anime op Netflix bij en ze hebben meer ambitieuze pagina. Vooral interessant om te weten als je al een abonnement hebt, denken wij.

Bekijk ons Anime op Netflix overzicht.

Anime kijken op Anime-Planet en MyAnimeList

Zowel Anime-Planet als MyAnimeList zijn websites waarop je een lijstje kunt bijhouden van welke anime je hebt gezien. Zij hebben partnerschappen met o.a. Crunchyroll, Viewster en Hulu waardoor je ook via deze websites anime kunt kijken. Fijn!

Waar kijk jij graag anime? Vertel het in de reacties!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: