You are here
Home > Anime kijken: waar kan dat?
Waar kun je anime kijken? We got you covered!

Er zijn veel manieren om anime te kijken. Met de constante veranderingen in de streaming wereld, is het soms lastig om bij te houden waar je jouw favoriete films en series kunt kijken. Gelukkig houdt ANIMEAZING.nl in de gaten welke streamingdiensten anime aanbieden. Op deze pagina een overzicht van alle diensten op een rij!

Crunchyroll

Mijn favoriete streamingdienst is Crunchyroll. Ze hebben een breed aanbod aan anime, waarvan een heel groot deel in Nederland beschikbaar is. De dienst is op basis van ‘freemium’. Dat wil zeggen dat gebruikers gratis naar anime kunnen kijken. Je krijgt welliswaar een beetje reclame, het is lang niet zo irritant dan de grote banners op KissAnime of vergelijkbare websites.

Crunchyroll is ook beschikbaar als een app op verschillende platforms. Van Android en Apple smartphones en tablets tot gaming consoles. Zo kun je onderweg of na het gamen anime kijken.

Lees hier meer over waarom ik Crunchyroll zo waardeer.

Je kunt deze anime kijken op Crunchyroll:

Netflix

Toen ik met deze website begon in 2016, was het aanbod van anime op Netflix zeer karig. In 3 jaar tijd is het aanbod echter flink gegroeid. Er staan populaire klassiekers op en een aantal goede, nieuwe anime. Zeker wanneer je toch al een abonnement hebt, bekijk dan eens de anime die er op staan.

Grote plus: een aantal van de anime op Netflix zijn te downloaden. Offline anime kijken!

Voorbeelden van anime op Netflix:

Bekijk ook DE Netflix lijst!

HiDive

HiDive is een nieuwe streamingdienst gespecialiseerd op anime. Net als Crunchyroll bieden ze anime aan op freemium basis. Je kunt anime gratis kijken in ruil voor een beetje reclame. Als je de simulcast anime wilt zien, heb je een abonnement nodig. Het aanbod groeit gestaag!

Welke anime kijken?

Misschien helpt een recensie!

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: