You are here
Home > Anime kijken: waar kan dat?
Waar kun je anime kijken? We got you covered!

Er zijn veel manieren om anime te kijken. Met de constante veranderingen in de streaming wereld, is het soms lastig om bij te houden waar je jouw favoriete films en series kunt kijken. Gelukkig houdt ANIMEAZING.nl in de gaten welke streamingdiensten anime aanbieden. Op deze pagina een overzicht van alle diensten op een rij!

Crunchyroll

Mijn favoriete streamingdienst is Crunchyroll. Ze hebben een breed aanbod aan anime, waarvan een heel groot deel in Nederland beschikbaar is. De dienst is op basis van ‘freemium’. Dat wil zeggen dat gebruikers gratis naar anime kunnen kijken. Je krijgt welliswaar een beetje reclame, het is lang niet zo irritant dan de grote banners op KissAnime of vergelijkbare websites.

Lees hier meer over waarom ik Crunchyroll zo waardeer.

Netflix

Netflix heeft een alsmaar groeiend aanbod van anime. Grote hits zoals Devillman Crybaby en publiekslieveling Fullmetal Alchemist Brotherhood kun je op Netlflix kijken. Zeker wanneer je al een abonnement hebt, is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Bekijk DE Netflix lijst!

HiDive

HiDive is een nieuwe streamingdienst gespecialiseerd op anime. Net als Crunchyroll bieden ze anime aan op freemium basis. Je kunt anime gratis kijken in ruil voor een beetje reclame. Als je de simulcast anime wilt zien, heb je een abonnement nodig. Het aanbod groeit gestaag!

Weet je niet wat je moet kijken?

Misschien helpt een recensie!

Top
%d bloggers liken dit: