Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer overย ons privacybeleid.

Tsuredure Children: de ongemakken van de liefde

Tsuredure Children anime review

Als je snel een leuke romantische komedie wil zien, is Tsuredure Children een goede keuze. Deze anime serie is kort, maar krachtig zo gezegd. Zin om een potje te zwijmelen, en te lachen? Lees dit review!

Tsuredure Children is een romantische komedie serie die verschillende scholieren volgt op hun pad naar de liefde. Dat gaat niet altijd even makkelijk en zeker niet zonder ongemakkelijke momenten. Spraakverwarring, misverstanden of gewoon net de verkeerde timing… er zijn genoeg obstakels die ervoor kunnen zorgen dat het mis gaat. De serie brengt al deze herkenbare momenten met een knipoog. Er gaat geen aflevering voorbij zonder schaterlach.

En het stopt niet bij dat grote moment wanneer de personages elkaar uit vragen. Ook gedurende de relatie gebeuren er regelmatig onverwachte momenten. Er is geen grotere afleiding van je studie dan een vriendje dat constant je aandacht opeist. Zelfs als je in de bibliotheek zit. Shhht! Stilte a.u.b.

Je blaast zo door deze korte, vrolijke serie heen.

Dit alles gebeurt in compacte afleveringen van 10 minuten. De serie is twaalf afleveringen lang en is gebaseerd op een gelijknamige 4-koma manga, die mij erg doet denken aan een favoriet van me. Je blaast zo door de anime heen, omdat elke aflevering grappig รฉn schattig tegelijk is. Tenminste, dat vind ik.

Het is zo’n anime serie waarbij je je gedachten op nul kunt zetten, en die je dag een stukje vrolijker kan maken. Het heeft geen ingewikkeld verhaal, maar wel leuke en grappige personages met elk unieke eigenschappen. De interacties tussen de stelletjes voelt verrassend realistisch, ondanks dat de focus ligt op humor. Juist de herkenbaarheid van die momenten helpt daar denk ik bij. Ik kan het alleen maar vermoeden, want ik ben mijn hele leven al single.

Frisse benadering van anime romantiek.

Dat maakt echter niet uit, want als je net als ik ook veel andere romantische anime hebt gezien, is de benadering van Tsurezure Children (dit is de Japanse titel) zeer verfrissend. Geen langdurige misverstanden, maar vlotte verhaaltjes. Ondanks de vrij grote cast, wordt daar leuk mee omgegaan en is de serie afwisselend.

De animatie en tekenstijl van Studio Gokumi zijn niet al te indrukwekkend, maar is prettig om naar te kijken. Het is een typische anime stijl; simpel, maar effectief. Wat betreft de soundtrack heb ik daar niet echt iets om op aan te merken. Het is niet opvallend, maar ook niet storend.

Je wil hier meer van zien!

Al met al is Tsuredure Children een relaxte anime serie vol grappige en schattige momenten. De liefhebber van romantiek zal dit ongetwijfeld leuk vinden. Alhoewel…als je de anime eenmaal gezien hebt, wil je er meer van!

Tsuredure Children is te zien op Crunchyroll.

https://www.youtube.com/watch?v=_VpUZa6wsNs

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: